Babát várok. Mi legyen? Teljesen kétségbe vagyok esve.
Hát, -mivel te is hozzám hasonlóan konzervatívnak tűnsz- ha jobban belegondolsz nincs választásod. De ettől még nem jött el a világvége! Egy babától még bármi lehet belőled, nem egy olimpikon, Nobel díjas, vagy milliomos üzletasszony anya volt már a világon! Magyarországon anyagi háttered lehet amúgy sem lesz, a pasid pedig 10 év múlva is otthagyhat bármikor, így szerintem kár várni a -lehet soha el nem jövő- ideális állapotot, és megkockáztatni egy komplikációkból adódó esetleges meddőséget és egy életre szóló bűntudatot.
Egyébként én még nem találkoztam olyan nővel, aki megbánta volna a gyerekét, viszont olyannal, aki lemaradt/lemondott róla és tönkrement végül idegileg, annál többel…
Ha van mögöttetek megfelelő szülői háttér, tud valaki támogatni akkor tartsátok meg. Egyéb esetben is azt mondanám mivel ti voltatok felelőtlenek. Én nem gondolom, hogy egy emberi vagy magzati életet (ki mit gondol) megtudnék ölni kb azzal az indokkal, hogy "picikém ne haragudj nem születhetsz meg mert anya és apa felelőtlen volt." - ez így erős, de ha belegondolsz akkor van benne igazság.
Ha rendesen védekeztetek volna és úgy csúszott volna be, akkor mondanám az abortuszt.
23n
Nem ismerek olyan szülőt, aki megbánta volna, hogy megtartotta a gyerekét. Viszont rengeteg olyan gyereket ismerek, akik azt kívánják, bár soha ne születtek volna meg.
És az is hülyeség, hogy ne lennél képes túllépni a dolgon. Ez is csak gyász, meg kell tanulnod elengedni, ha egyszer már elment. Amit nem lehet vállalni, azt nem lehet vállalni.
Itt sokat megölnék a sajàt babàjukat csak azért hogy nekik könnyebb legyen megvàlni tőle mint nevelő szülőkhöz adni. Hàt csak gratulàlni tudok. Arra nem lehet alapozni hogy rosszabb lenne a babànak nevelőszülőknél mert mi van akkor ha arany élete lenne és semmiben nem szenvedne hiànyt? De szerintem ha megkapj azt a szeretetet amire szülsége van akkor màr boldog élete lesz.
Hát kedves 23-as, arra sem lehet alapozni, hogy TALÁN jobb lesz neki a nevelőszülőknél. Bízni persze lehet benne, de arra is ugyanakkora esélye van, hogy pokol lesz az élete, és azt kívánja, bár meg se született volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!