Babát várok. Mi legyen? Teljesen kétségbe vagyok esve.
Nem, az árvaházak nem üresek, de azok a gyermekek általában nem nyílt örökbefogadás miatt kerültek oda. Sajnos magas százalékuk sérül vagy roma származású, és elég idős is már. Viszont roppant nagy a "kereslet" magyar , egészséges csecsemők iránt, több a pár, aki ilyen gyermekre vár, mint az örökbefogadásra váró gyermek, hatalmas a várólista.
Tehát a kérdezőnek 99% esélye lenne örökbefogadó szülőket találni még a szülés előtt.
Meg olyanok akiket nem tudtak eltartani,de mindegy.
Ez csak a kérdezőre tartozik.
99%?
Akkor megnyugodtam (NOT).
Abban én is egyet értek "foley-al" hogy ha se anyuci apuci nagyszülők, se családi segítség ahogy írtad, se pénz, úgy baromira nehéz lesz ám...miből fogjátok eltartani a kicsit és magatokat?
Te szinte semmit sem kapsz mert nem voltm unkaviszonyod.
A párodnak teljes munkaidőben kell majd dolgoznia h elég legyen a pénz...ergo suli igencsak kilőve, hacsak nem talál olyat napi 4 órában ahol majd 2 kilót megkeresi....
DE! Ha a családi vagy az anyagiak nagyon jók lennének akkor tőlem vállalhatjátok..
Foley-val értek egyet, hidegen hagy, hogy én is le leszek pontozva.
Az örökbeadás az anyának mindennél rosszabb. Az abortusz se egy leányálom, nyilván. De azt inkább ki lehet heverni, mint azt, hogy van egy gyereked, de semmit nem tudsz róla.
Én mondjuk tűzbemennék a gyerekemért, mindenképp megtartanám. De 20 évesen, míg tanultam, én is az abortuszt választottam volna valószínűleg.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!