Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik Ti nem féltetek az...

Kismamik Ti nem féltetek az elején?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok, ráadásul, pont szakmabéli (lehet túl sok rosszat látok) és egyszerűen totál meg vagyok ijedve! Ugyebár a babó még nem ad semmi visszajelzést, hogy ott van és jól van, míg pici. Csigalassan mennek a napok a következő esedékes UH-ig.

Volt valaki így? Ha igen hogy kezelte?

Első baba lenne.

2013. márc. 31. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mai napig meg vagyok ijedve néha.

:(

A párommal szoktam megbeszélni :(

25 hetes vagyok :)

2013. márc. 31. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én nem csak az elején, hanem most is félek még!Két vetélés után vagyok, azt hiszem ez sosem fog elmúlni, ez a folytonos aggódás!Most, h már érzem a picit mozogni, kicsit jobb!Kezelni úgy "kezeltük", h a dokim egy nagyon jófej orvos, aki akár hetente is ránk nézett UHn az sztkba!Tudta, h csak így nyugszom meg!Első trimeszter után, picit megnyugodtam!Mostmár ritkán esek csak pánikba!Ja, és ami még megnyugtatott, azaz Angelsounds szívhangfigyelő, 9. héttől megtaláltuk vele, és sokszor hallgatózunk, mostmár a mocorgásokat is halljuk vele, csodás érzés!

16hkm

2013. márc. 31. 11:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A szívhangfigyelőnek utána járok, mert nagyon jó ötlet! Nekem is az a mákom, hogy egy tündér a dokim és nem akad ki, attól, hogy folyton parázok. Azt mondta bármikor megnéz UH-val (utoljára pénteken, akkor minden oké volt), csak a következő esedékes időpont még 2 hét és nem merek odamenni hozzá előbb, nehogy hülyének nézzen.

Nekem is volt egy vetélésem, no meg nem is egyik pillanatról a másikra sikerült a babóca, biztos emiatt is vagyok kicsit hiperérzékeny. Mindenesetre jó érezni, hogy más is van így:)

2013. márc. 31. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:

szia! én is végig pánikoltam mindentől, most meg aztán plusz félelmeim is vannak,hisz így 40+3-nál már igencsak rezeg a léc... ma pl. vagy 5 órán át nem éreztem mocorogni... nah "nagy adag" kávé (egy ujjnyi sok tejjel) és már ficánkol is. :)

a szívhangfigyelő tényleg jó ötlet,én is nagyon szerettem volna, de végül is valamiért nem vettünk. egyébként csak pozitívan állj mindenhez, az a lényeg! dőlj hátra,élvezd ki,hogy egy új élet minden pillanattal nagyobb,erősebb és fejlettebb lesz a pocakodban! hidd el,elrepül az idő nagyon gyorsan,aztán már idekint is lesznek :)

2013. márc. 31. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Én az elején attol féltem hogy ott halokmeg a wc kagyló fölött....ugyhogy nekem az eleje elég rossz emlék eröm nem volt azon gondolkodni h mi a helyzet odabent...
2013. márc. 31. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is pont így voltam, azt hittem sosem érkezik el a 12. hét (főleg hogy nekem is volt előtte egy vetélésem). Aztán más miatt is volt miért izgulnom, a mélyen fekvő lepényem miatt vérezgettem, de hálistennek minden rendben, már 19 hetesek vagyunk.

Nagyon nehéz volt az eleje, veszélyeztetett lettem, sokat feküdtem itthon, és én is sokat szorongtam, úgyhogy tudom jól, hogy hiába mondják, hogy ne aggódd túl, ez szinte lehetetlen.

Úgyhogy csak azt tudom mondani: kitartás, el fog jönni a 12. hét, aztán el fog jönni az idő, amikor már érzed hogy mocorog, nem csak UH-ról fogod tudni hogy jól van, és lassan meg fogsz nyugodni (persze nem teljesen, de sokkal jobb lesz :-)).

Ja igen, és mivel nem írtad, hogy lenne bármi panaszod, ezért főleg van okod pozitívnak lenni :-)

2013. márc. 31. 18:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jó érezni ezt a sok kedvességet, no meg, hogy nem vagyok egyedül:) (Mindenkinek ment a zöld kéz)

2013. márc. 31. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!