A fiút váró anyukák tényleg érzékenyebbek, mint a lányt váró anyukák?
Figyelt kérdés
Kisfiam lesz.
Sokkal érzékenyebb,ingerültebb vagyok,mint a 2 lánnyal.A tesóm és anyum szerint az az oka,hogy fiúval vagyok várandós és hát a hormonok...
Lehet ebben valami?
Mikor múlik el?
20 hetes kismama vagyok
2013. márc. 30. 21:55
1/5 anonim 

válasza:

én nem hiszek az ilyesmiben. szerintem a közérzeteet számos dolgo befolyásolhatja terhesség alatt, nem pusztán a baba nemén múlik, h hogyan érzed magad. egy terhesség annál sokkal összetettebb dolog, mint hogy lányt várva könnyű, fiút várva nehezebb...
2/5 anonim 

válasza:

Egyetértek az előző hozzászólóval.
Én fiút várok, egyáltalán nem vagyok érzékeny :)
3/5 szsuzs 

válasza:

én pont mostanában készültem feltenni egy hasonló kérdést... a kisfiúk tesztoszteront termelnek terhesség alatt, ami kihatással van a mamára is. én 2 lány után várok kisfiút, és sokkal aggódósabb, idegesebb vagyok maga a terhesség és a szülés miatt. (32 hkm) és lehet benne vmi, mert már többekkel beszéltem, aki így élte meg.
4/5 anonim 

válasza:

én is fiút várok és valami borzalom
minden szempontból rosszabb
a közérzetem pocsék, sokszor alig tudok felkelni, vicc
lelkileg is eléggé rottyon vagyok
már alig várom hogy meglegyen
ja és még a mai napig hányok.. a lányommal egyszer sem volt ilyen
33hetes
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok!
Hát már nagyon várom,hogy meg szülessen...hányni nem hánytam,semmi ilyesmi,de ez az érzékenység :/
2013. ápr. 5. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!