Anyukák, egy ilyen ruhát egy szép blézerrel (fekete-fehér) szerintetek föl lehet venni egy szóbeli nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
Nagy gondban vagyok, hogy miben menjek. Vehetnék egy fekete nadrágot és egy fehér kismama blúzt is (rávenném a bélezeremet), de azt máshova nem tudnám kihasználni csak erre az alkalomra.
Vagy jobb a nadrág-blúz kombináció? Olyan rossz, hogy semmi választék nincs kismamáknak, semmi kosztüm vagy iylesmi. Esetleg, ajánlhattok oldalakat vagy üzlteket, ha tudtok.
2013. márc. 26. 15:50
1/11 anonim válasza:
Persze, hogy jó. Igazából bármi jó lenne, egy nadrág tunikával is, ebből ne csinálj gondot!
2/11 moonfairy válasza:
Szia! Szerintem nyugodtam elmehetsz ilyen ruhában, amit küldtél, nagyon csinos! Barátnőm most vásárolt nagyon jó ruhákat, vidám színekben az Aréna plazaban, nem mindegyik volt olcsó, de nagyon szépek! Sikeres nyelvvizsgát és babavárást :)
4/11 anonim válasza:
Nyilván függ milyen jellegű szóbeli vizsga, de szerintem már nem kell a fekete-fehér ünneplőhöz ragaszkodni. Egy csinos, kényelmes ruha tökéletesen megfelel.
5/11 anonim válasza:
nagyon csinos :) szerintem jó lesz :)
6/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kell, államvizsgázni is egy szép kék-fehér ruhában voltam, sőt, vizsgázni is kosztümökben jártam. Fehér blúzban utoljára talán érettségiztem vagy felvételiztem:) Csak nincs választék kismamáknak, ezért tértem vissza a fekete-fehérhez.
Az Aréna jó ötlet, sőt megtaláltam a weboldalukat, szétnézek itt is.
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 26. 16:03
7/11 moonfairy válasza:
Küld meg kérlek a web címüket, ha megtaláltad! Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!