Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, egy ilyen ruhát egy...

Anyukák, egy ilyen ruhát egy szép blézerrel (fekete-fehér) szerintetek föl lehet venni egy szóbeli nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés

Nagy gondban vagyok, hogy miben menjek. Vehetnék egy fekete nadrágot és egy fehér kismama blúzt is (rávenném a bélezeremet), de azt máshova nem tudnám kihasználni csak erre az alkalomra.

[link]

Vagy jobb a nadrág-blúz kombináció? Olyan rossz, hogy semmi választék nincs kismamáknak, semmi kosztüm vagy iylesmi. Esetleg, ajánlhattok oldalakat vagy üzlteket, ha tudtok.

2013. márc. 26. 15:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Off... :)

Mikor vizsgázol?

Nekem pénteken volt az írásbelim, most pénteken lesz a hallás után értés, április 6-án meg a szóbeli...

Én még szerencsére beleférek a ruháimba, még csak 10 hetes vagyok, pedig második gyerek, de még nem szorítanak a ruháim. :)

A ruha nagyon csini!

És sok sikert a vizsgához!!!

2013. márc. 26. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!