Akinek korán jött a második, éreztetek ilyet? Normális érzés?
Van egy 1 éves kisfiam és most úgy néz ki megint babát várok.
Attól félekhogy nem lesz elég időm és energiám a fiamhoz ha megszületika pici. Félek hogy elhanyagoltnak fogja magát érezni.Még ő is olyan pici........teljes mértékben szüksége van rám
szia! a fiam 15 hónapos lesz, mire jön a hugicája.
igazából amikor kiderült, hogy ismét várandós vagyok, attól pánikoltam be halálosan, amit te is írtál. vajon meg tudok adni a fiamnak minden törődést, amire szüksége lesz? és a tesónak? aztán meg megijedtem, hogy fogom-e tudni a kicsit is ennyire szeretni mint őt :) most 25 hetes terhes vagyok, kezdem érezni érzelmileg az egyensúlyt.
ma a fiammal a játszótéren voltunk, szegény annyira szeretett volna más gyerekekkel játszani, felhívni magára a figyelemet (11 hónapos totyogó), de még a kicsivel nagyobbak se foglalkoztak vele. az egyik kisfiú például ok nélkül elkezdte ütni (durván), a másik odébb lökte (mert ugye a csúszda csak az övé) és akkor olyan boldoggá tett a gondolat, hogy nem sokáig lesz egyedül az én kisfiam! egy év és remekül játszhatnak együtt, ahogy az egyik válaszoló is írta.
remélem, minden rendben lesz, bár aggodalmaim mindig vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!