Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korotokban éreztéte...

Hány hetes korotokban éreztétek először mozogni a picit, és milyen érzés? Honnan tudod, hogy ő az?

Figyelt kérdés
:)
2010. jan. 19. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Megérzed hogy Ő az:-)))Nekem első baba,és 16+4 hetesen éreztem először mocorogni.Ha a hátadra fekszel,és a hasadra teszed akezed akkor ilyen apró rebegéseket lehet érezni.Nekem olyn volt mintha csiklandozna.Az elején nagyon kell figyelni,de aztán ahogy telnek a napok,egy re jobban érezni.Az első kis rúgást 17 hetesen kaptam,utánna napokig semmi nem volt.Most kezd egyre intenzivebb lenni,de már 23 hetes vagyok.
2010. jan. 19. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én az elsőt a 19. héten éreztem meg, eleinte mintha kígyó siklott volna a hasamban, utána buborék-szerűségeket éreztem.

A harmadikat már a 14. héten megéreztem :))

Nem biztos, hogy rögtön tudni fogod, hogy Ő volt az.

Boldog babavárást!

2010. jan. 19. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki nem meri bevallani mert nem olyan romantikus, de olyan érzés egy kicsit, mintha csikarna a hasad. De természetesen attól meg tudod különböztetni.
2010. jan. 19. 22:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
16 hetesen éreztem a lányom mozgását, és olyan volt, mintha bugyborékolt volna a hasam. Onnan gondoltam, mert elötte ilyet nem éreztem, és késöbb szaporodott ez az érzés, meg persze egyértelműbbé vált hogy Ő mozog a hasamban.
2010. jan. 19. 23:19
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

Nekem első baba, és 14 hetesen éreztem először épp. Az éjszaka kellős közepén felébredtem, mert valaki 4-szer megsimította belülről a hasamat. :)

Utána 3-4 naponta jött egy-egy ilyen belső simítás. Majd a 16. héttől minden nap 1-2, és ekkor némelyik már rúgás volt. Mint amikor megemelkedik az ember bele, és vissza is megy oda, ahol volt. :)

Fokozatosan erősödik, a 18. héttől már napi 10-szer jelentkezik, ha lusti napja van, vagy 40-szer, ha aktívabb. :)

21 hetes km

2010. jan. 19. 23:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Már nagyon várom, hogy részese lehessek a dolognak én is:)
2010. jan. 20. 08:40
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Nekem olyan érzés mintha tolna ki a hasamon 1 kis részt. Annyi, hogy mivel ikrek, így az egyiket a köldököm mellett érzem bökdösni (őt erősebben), a másikat a köldökömtől jóval lejjebb (őt gyengébben érzem). 16- 17 hetesen éreztem őket először, holnap leszek 20 hetes és egyre erősebben érezni őket és már a párom is érzi, ha szólok neki, hogy most tegye oda a kezét, mert most erőseket üt vagy rúg. Nem tudom, hogy melyik hogy fekszik azért nem tudom, hogy ütés vag rúgás.:)
2010. jan. 20. 10:08
 8/12 anonim ***** válasza:
16+1 hetesen éreztem először. Feküdj le, pihenj és érezni fogod, ezt nem lehet elmesélni milyen érzés, rá fogsz jönni:) 39+6 km
2010. jan. 20. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Kösz annak az agyalágyultnak, aki lepontozott. 21.23-as vagyok, azt hiszem...

Úgy látszik, az ember már a saját babáját sem érezheti "büntetlenül"...

2010. jan. 20. 14:50
 10/12 A kérdező kommentje:
21.23-as? 21.30-kor írtam ki a kérdést!Biztos, hogy jó helyre írtál?
2010. jan. 20. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!