Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom hány hetes lehetek?

Honnan tudom hány hetes lehetek?

Figyelt kérdés
Az utolsó menzim első napja febr 19.én volt ! Március 28.án teszteltem először pozitívat. Késői peteérésem lehetett..honnan tudom hány hetes lehetek?
2013. márc. 29. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Test hö a normàlis ùgy tudom.:)

Igen a doki adja majd neked vèdönöhöz ès a hàzihoz is h vegyen gondozàsba. Ôk küldenek majd az 1. vérvètelre,EKG ra, 12 hetesen pedig az 1.ultrahangra ami fontos a nyakiredô miatt.

Köszönöm szèpen. :)

2013. márc. 29. 14:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm !! Már alig várom hogy elkezdődjön :)
2013. márc. 29. 15:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Fogják is mondani neked, hogy terhesség alatt ZUHANYOZZ, és ne fürödj !! Ez fontos, biztos, hogy mondani fgoja a védőnőd is, azért is szólok, hogy ha tudsz, inkább zuhanyozz :) Figyelj még arra, hogy ha eddig még nem kezdted vbolna el, akkor szedj terhesvitamint.. ezt is mondani fogják.. :) Ha nem volt még semmi gondod eddig, akkor minden mehet ahogy eddig, csak figyelj az étkezésre, és élj kicsit nyugodtabb, pihenősebb életmódot, NE EMELJ. :) A doki elfogja mondnai, hogy hát hetesnek ir be, valószinűleg hüvelyi UH-t fog csinálni, akár már szivverés is lehet majd :)) Ő átküld a védőnőhöz, és onnan fogod kapni az össze többi infót, gondozási tervet, kiskönyvet ! :)

Jó babavárást.

14+4hkm

2013. márc. 29. 19:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igen ez a fürdés dolog...de majd megoldom ! :) Femibiont szedek már február óta, azt nem is hagyom abba, illetve a szénhidrát nálam mérsékelt, inkább zöldség frissen vagy párolt natur husi mellé. járok walkenergire, ez igazából sétálós mutatvány, nem szabad nagyon megerőltetnem magam, de kell egy kis mozgás, és azt mondják a séta jót tezs! :) kismamák is járnak, irigyeltem is őket :)
2013. márc. 29. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!