Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom hány hetes lehetek?

Honnan tudom hány hetes lehetek?

Figyelt kérdés
Az utolsó menzim első napja febr 19.én volt ! Március 28.án teszteltem először pozitívat. Késői peteérésem lehetett..honnan tudom hány hetes lehetek?
2013. márc. 29. 13:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A mensi első napjától számított hetek száma, plusz a napok. Pl. én most vagyok 5+0 (előző mensim febr. 22 :)
2013. márc. 29. 13:21
 2/14 A kérdező kommentje:

akkor én 5 + 3 ? :)

jövőhéten szerdán megyek dokihoz, amúgy is volt időpontom.

fog már látni vagy mondani vmi bíztatót ?

2013. márc. 29. 13:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó menses első napjától kell számolni, az orvosod is így fog tenni. Tehát a 6. hétben jársz.
2013. márc. 29. 13:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Mi a legfontosabb ilyenkor? MErt ugye 12 hetes koráig nagyon kell vigyázni, hogy megmaradjon. Mi az ami ilyenkor tilos ? vagy nem ajánlott?
2013. márc. 29. 13:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia 4-5 hetes lehetsz kb +- 1 hèt :) Vaginàlis uh-t csinàl majd ès kapsz egy CRL mèretet ròla :)

36 hetes kismama

2013. márc. 29. 13:34
 6/14 anonim ***** válasza:

13:34 es vagyok.

Vigyàzni igazàbòl gyògyszerekkel, melegvizzel kell ès persze kàros szenvedèlyek. :)

Boldog baba vàràst

2013. márc. 29. 13:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Járos szenvedély szerencsére nincs, max a kávé napi 1x és a kola....de ezekről lemondok ha kell, bár úgy tudom, elvileg fogyasztható mértékkel. Melegvíz alatt mit értesz? a forró fürdőt?
2013. márc. 29. 13:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, Káros
2013. márc. 29. 13:46
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen a forròt mert az vetèlèshez vezethet.

A kàvè nem vèszes plàne ha tejes, de csak ha normàl a vèrnyomàsod. ;)

Ha nem volt mèg problèmàd, ne aggod túl, csak vigyàzz magadra :)

tejeskàvèt èn is iszok 36 hetesen :)

2013. márc. 29. 13:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor langyos meleg fürdőzök inkább, jó hogy írtad, ezt nem tudtam ! Normális a vérnyomásom, sőt inkább alacsonyabb is néha. tejeskávét ( lattet és dolcet szoktam inni főleg) de igaz ne aggódjam túl ! :) még orvos se látott!utána bizti nyugodtabb leszek, meg szerintem a védőnöhöz is kell mennem, ha jól tudom. de jó neked, már a vége fele közeledsz! sok sikert! :)
2013. márc. 29. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!