Hány hetes lehetek?
Figyelt kérdés
Bpd:47 mm
Hc:178mm
Ac:144 mm
Fem:33 mm
2012. dec. 27. 15:16
1/12 anonim válasza:
ez megint egy újabb találgatós hülyeség?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem találgatni kell, csak arra vagyok kíváncsi, hogy kinek hány hetesen voltak hasonló méretei:)
2012. dec. 27. 15:25
3/12 anonim válasza:
Max 20 hetes, de nem értem miért kell találgatni, biztosan a doki megmondta, vagy meg fogja mondani. Annyira szánalmasak az ilyen kérdések. Persze biztos csak azoknak tűnik hülyeségnek az ilyesmi, akik éppen nem terhesek vagy nem égnek babalázban.
4/12 anonim válasza:
Istenem, ti már biztosan nagyon unatkoztok. Egyébként is ha minden rendben már pedig biztos (hisz az orvos szólt volna) Akkor minek még ez is ? de én nem bántalak , tippelgessetek csak :)
5/12 anonim válasza:
de hát nem mindegy,hogy kinek mije mekkora,a doki szólt volna,ha baj lenne,és egyébként sem Forma-1,hogy ki gyorsabb stb
6/12 anonim válasza:
én is terhes vagyok de nekem is hülyeség.. bocs utlolsó előtti
7/12 anonim válasza:
Te hány hetes vagy, vagy a terhességed?
Te mondjuk 1300, ez 25 év, a terhességed pedig 20-22.
8/12 anonim válasza:
ahhoz képest hogy gyereknevelési téma felnőtt nőknek,hát olyan,mint az oviban,melyik kezemben van?ki vagyok én?csak más kérdésekkel:nem,kg,hét,mi jön még,fiúgyereknek mekkora a szerszáma,lánynak mekkora a mellbimbója stb?
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 27. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!