Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet azért? Többi lent!

Lehet azért? Többi lent!

Figyelt kérdés
18 hetes kismama vagyok!Van már egy 3 éves kislányom aki annó a hátsó falon tapadt és azon kívül hogy a 13.-ik hétig egyfolytában hánytam semmi bajom nem volt!Most pedig a mellső falon tapadt a baba és állandóan vagy is elég sűrűn fájdogál alul a hasam és néha keményebbnek is érzem!Már tiszta para vagyok hogy ez így normális e?Van szívhang figyelőm amit a kislányomnál már a 12.-ik héttől folyamatosan tudtam használni most viszont csak a 16.-ik héten hallottam először a pici szívhangját és most 18 hetesen is van hogy egy csomó ideig kell hogy keresgessem hogy meglegyen és olyan érdekes mert egy kicsit ha hallgatom akkor utánna egyszer csak eltűnik onnan!Elég sokszor érzem úgy hogy pisilnem kell és amikor elmegyek wc-re akkor meg nem is jön ki olyan sok pisi!Ennek a pisilési ingernek már el kellett volna múlnia nem?Vagy fel lehetek fázva?Ha igen akkor mit csináljak!Csak a jövő hét szerdán tudok dokihoz menni,mert itt a húsvét és így csak akkor tud fogadni!
2013. márc. 29. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, minden rendben van. Egyik terhesség sem lehet ugyanolyan. Minden, amit leírtál teljesen normális.
2013. márc. 29. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Túlaggódód. Ha fel lennél fázva, akkor fájna, csípne a pisilés és görcsölne a hasad. Akkor viszont menj dokihoz, mert gyógyszer kell. De mivel erről nem írtál, így tuti nem vagy felfázva.

Amúgy meg tényleg minden terhesség más.

Szerintem bízz egy kicsit a testedben és felejtsd el ezeket a kütyüket, mert csak ráparázol. Ez olyan, mint a babamérleg. Akinek van, azokat etetés előtt-után nézik a babájuk súlyát, ahelyett, hogy megbíznának a szemükben, hogy rendesen gyarapszik.

Ha érzed mozogni a babád és minden eredmény jó, akkor nincs baja.

2013. márc. 29. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne folyton a szívhangot figyelned, mert beleörülsz...

Ez a pisilses dolog teljesen rendben van, én is folyton WCre járok, de nem mindig pisilek sokat, sokszor érzem mintha a húlyagomon csücsülne a baba, és olyankor felerösödik a pisiléses inger... de szerintem ez nem hogy elmulni fog hanem minél nagyobb a baby annál sürübben fogjuk érezni. Ha fel lennél fázva akkor csípne vagy fájna ha pisilsz...

26hkm

2013. márc. 29. 13:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem csíp a pisi és nem is görcsölök!A mozgást is nagyon gyengén érzem....ha jobban odafigyelek inkább akkor érzem és elég gyengéden.....mondjuk azt hallottam hogy mellső falnál később lehet érezni a mozgást!!!De én már nagyon szeretném ha sokkal erősebben érezném!!
2013. márc. 29. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! El fog mindennek jönni az ideje :) Aztán nemsokára már a hasadat fogja rugdosni :)
2013. márc. 29. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindaz, amit leírtál, teljesen normális! :-)
2013. márc. 29. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!