Lehet azért? Többi lent!

Túlaggódód. Ha fel lennél fázva, akkor fájna, csípne a pisilés és görcsölne a hasad. Akkor viszont menj dokihoz, mert gyógyszer kell. De mivel erről nem írtál, így tuti nem vagy felfázva.
Amúgy meg tényleg minden terhesség más.
Szerintem bízz egy kicsit a testedben és felejtsd el ezeket a kütyüket, mert csak ráparázol. Ez olyan, mint a babamérleg. Akinek van, azokat etetés előtt-után nézik a babájuk súlyát, ahelyett, hogy megbíznának a szemükben, hogy rendesen gyarapszik.
Ha érzed mozogni a babád és minden eredmény jó, akkor nincs baja.

Szerintem nem kéne folyton a szívhangot figyelned, mert beleörülsz...
Ez a pisilses dolog teljesen rendben van, én is folyton WCre járok, de nem mindig pisilek sokat, sokszor érzem mintha a húlyagomon csücsülne a baba, és olyankor felerösödik a pisiléses inger... de szerintem ez nem hogy elmulni fog hanem minél nagyobb a baby annál sürübben fogjuk érezni. Ha fel lennél fázva akkor csípne vagy fájna ha pisilsz...
26hkm

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!