Császárosokhoz lenne egy pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Császárnál a pici kivétele után kiveszik a méhlepényt is vagy azt meg kell szülni? Első babás vagyok és sajnos császár lesz. 38+2hkm2013. márc. 28. 17:17
1/3 anonim válasza:
Kiveszik,utána "kitisztítják "a méhet,de vérezni ugyanúgy vérzel utána.
2/3 anonim válasza:
Kiveszik és egy géppel kitakarítanak olyan mint egy halk porszívó... Nem szülsz mert le vagy bénítva deréktól vagy altatva... Egyikkel se jön össze... :)
Sajnálom a császárt, biztos szép dolog a szülés én bízom benne hogy most a második babánál megtapasztalhatom :)
Jó ötlet! Vigyél magaddal vastag erős fáslit, kösd az ágy végébe és azzal könnyen fel tudod magad húzni... Én nem vittem... Hát elég szar érzés úgy felülni, hogy hasból frissen műtve...
Szívószálat is mert úgy fekve tudsz inni
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Sajnos én is sima szülést terveztem az elején a 31hétig még úgy is volt de meggondolta magát a babám :( 32hétre megfordult és úgy is maradt. :( Pedig szerettem volna átélni a szülés pillanatát. 38+2hkm
2013. márc. 28. 17:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!