Más férje is külföldön dolgozik?
Figyelt kérdés
Hogy bírjátok. Van egy 3 éves kislányom és 20 hetes vagyok a másodikkal. A férjem kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot Svájcban. Egy hónap múlva mennek...kb. 3 hetente tud majd hazajönni 2 napra :( Azt sem tudom, mi lesz szüléskor...
Gyakorlati tanácsokat kérnék, hogy lehet ezt túlélni?! Még az a szerencse, hogy Anyukámék 3 utcányira vannak tőlünk.
2013. márc. 28. 16:25
1/4 anonim válasza:
Nekem úgy dolgozott a férjem amikor megszületett a gyerekünk, hogy 5-hetente volt otthon 3 napot. Megmondom őszintén, könnyebb volt, mikor nem volt otthon, mert akkor csak a gyereket kellett ellátni, de amikor otthon volt, akkor pluszban még a férjemet is! Amig meg egyedül voltam, akkor takaritottam, amikor akartam, akkor főztem, amikor akartam. Nekem még szülők se voltak a közelben, vittem magammal a gyereket bevásárolni is.
2/4 anonim válasza:
Jól írtad: csak túlélni lehet, megszokni sosem, még akkor sem, ha évekig ez lesz.
Én is 5 hónapossal maradtam itt és iszonyatosan nehéz.
Minden gondolatom csak a férjem körül forog, sokszor emiatt már a lányom is idegesít, mert sosem tudok magamban lenni, hogy kicsit kisírjam magam a férjem hiánya miatt.
Nekünk még évekig így kell élni sajnos, más megoldás nincs.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, 2 hetente jár haza 5-6 napra. Lányom 4 éves és szintén 20 hetes vagyok a másodikkal. Már eléggé régóta ez a rendszer, megszoktam valamilyen szinten, bár elég sokszor rossz érzés. Anyukámékhoz járok át főleg hétvégén, hogy legyen némi társaságom, a szomszéddal járunk össze mert a férjeink együtt dolgoznak kint és egymásban tartjuk a lelket. Arról nem lehet szó hogy én kimenjek, már laktam kint, de nem az én világom plusz tanfolyamra is járok itthon. Megpróbálom magam elfoglalni, alig várom a jó időt, hogy a lánykámmal ki tudjunk moccanni. Ez a bezártság visel meg a legjobban mert rühellem a hideget :(
4/4 A kérdező kommentje:
köszi csajok! Én is ettől félek, hogy a nagyobb nyúz majd, hogy hol van Apa, mikor jön már haza és még a kisebb is ...
2013. márc. 28. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!