Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet kibírni ha apa...

Hogy lehet kibírni ha apa külföldön dolgozik? Nehezebb lesz a terheség?

Figyelt kérdés

Olajfúróra készül... nagyon sok pénz... egy év alatt ház kocsi minden meglenne hitel nélkül. Én meg babát szeretnék mielőtt kimegy. Azt mondta neki hagyj bennem egy magot és mire haza jössz egy kis csoda vár...

Félek tőle.

2009. febr. 17. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha van lehetősége menyjen!Ha mindez meglesz hitel nélkül,akkor miért ne?Nehéz lesz nélküle az biztos,de ha ott vannak a szüleid,tesód,barátnőeid akkor ki lehet bírni.Az én párom is most készül külföldre,igaz nekünk már megvan a babóca 8.5hós,de akkor sem lesz könnyű,hisz mindenben számithatunk rá.De majd kibirjuk valahogy!

Sok sikert neki!De azért néha hazalátogatna?

2009. febr. 17. 14:08
 2/5 A kérdező kommentje:
2-3 havonta.. a szülésre itthon lenne és az első időben ...
2009. febr. 17. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

naná hogy menjen ki........a terhességet ugyis Te viseled végig,tehát igazábol abban a 9honapban ugysem tud segíteni,hogy Neked jobb-könnyebben átvészelhető legyen.....

ha meg szülésre hazatud jönni...akkor meg???

nehéz lesz az tuti,deeee legalább megoldodik minden gondotok,s utána együtt tudjátok szépen nevelni a tronörököst:-)))))

mi most veszünk lakást,70e törlesztö+rezsi,s most vok 31hetes,nembeszélve a lakás rendbehozatalárol,meg a babo-holmikrol,amit nemtudunk kapni,azt venni kell.....szoval,ha van lehetősége,habozás nélkül menjen.....Neked meg kitartó erő lesz,hogy várod a picit,s apa értetek van távol:-))))

Sok sikert!!!

Üdv 31hetes kismami!!!!

2009. febr. 17. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Nem nagyon értem. Már terhes vagy, vagy még ezután szeretnél? Mert ha már babás vagy, akkor persze, hogy menjen. De ha még most szeretnétek hipp-hopp összehozni a babát akkor az elég stresszes lesz. Mert ki tudja hogy összejön-e addig, ha megy úgy megy ki, akkor nehéz lesz mindig a szabadságot és a peteérést összeegyeztetni. Mi is hasonló cipőbe járunk csak egy országon belül, de még így is nehéz.
2009. febr. 17. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi is hasonló cipőben járunk, az én párom is nagyon sokat van külföldön, általában 2 hetente jön haza. A babát is így hoztuk össze. /26 hetes vagyok/ Az esküvő elött 2 hetet itthon volt, nekem a nagy nap körül volt peteérésem, de a lagzi után 2 nappal már ment is vissza a csehekhez. Szóval nem is kérdés, hogy mikor jött össze, igazi szerelemgyerek. Azóta is sokat van kint, hol a németeknél, most meg majd valószínü Romániába kell mennie. Mondanom sem kell, egyetlen egy uh-ra sem tudott eljönni velem, nem volt itthon amikor úgy éreztem nem bírom tovább, mert az első 4 hónapot végighánytam, aminek kórház lett a vége, stb. Szóval nagyon nehéz, de megéri. Ha ő az igazi, és neki akarsz gyereket szülni, akkor ne gondolkodjatok rajt. Engem is sokszor csak az tud feldobni, hogy magam előtt látom amikor puszilgatja a hasamat, és úgy néz rám, hogy beleremegek, mert boldogságot és szerelmet látok a szemében. Ez most biztosan ömlengősnek, meg nyálasnak tűnik, de szerintem csak ezért érdemes gyereket szülni.
2009. febr. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!