Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor kezdett el nőni a...

Kinek mikor kezdett el nőni a hasa?

Figyelt kérdés
Én 12 hetes terhes vagyok első babával, de már észreveszik, hogy babát várok, nő a hasam. Kicsit csodálkozom rajta, mert úgy hallottam, hogy első babánál később kezd el látszódni.
2013. márc. 27. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
12 hetesen én is szépen kerekedtem :) 20 hetesen pedig, mint egy minden órás kismami:)
2013. márc. 27. 22:59
 2/9 A kérdező kommentje:
És a fogyással ki hogy áll? Én eddig 5kg-ot fogytam :S Próbálok rendesen enni, de elég sokminden kijön. Az orvosom szerint pedig minden rendben.
2013. márc. 27. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Tőlem első gyermekemnél a betöltött 10. hét után már többen megkérdezték, hogy babát várok-e. 12. héten pedig már olyanok is kérdezték, és gyanakodtak, akik alig ismernek. Egyébként elég vékony vagyok.

Én nem fogytam, de nem is híztam.

2013. márc. 27. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem a 20. hétig semmi nem volt, nem vette észre senki :)

Most a 28. héten már letagadni se tudnám, de úgy igazán a 24. hét felé kezdett el nőni.

2013. márc. 28. 06:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Igaz én már megszültem,de nekem kb a 20-25. hét körül kezdett látszódni,addig semmi!És nem is volt nagy pocakom,pedig sovány voltam/vagyok!
2013. márc. 28. 06:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem már 10 hetesen letagadhatatlan pocakom volt... :)

Rá is kérdeztek többen.

Most 28 hetesen úgy nézek ki mint egy mindenórás kismama... :)

Mindenki meg van lepődve, hogy még milyen sok időm van hátra. Ráadásul eléggé lent van a pocim is így még inkább mindenórásnak nézek ki... :)

2013. márc. 28. 08:11
 7/9 anonim ***** válasza:
első baba, 5. hét, ikrek :D (5. héten már rákérdeztek, azóta is)
2013. márc. 28. 08:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Tőlem betöltött 22. héten kezdték megkérdezni (de akkor többen is), hogy csak nem...? 21. héten még csak mintha ettem volna. :)
2013. márc. 28. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Már a legelején (kb. 6 hetesen), de 6. baba.
2013. márc. 28. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!