Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a nőgyógyászom javasolt...

Ha a nőgyógyászom javasolt egy terhesvitamint, attól szedhetek másmilyet?

Figyelt kérdés

Eddig Ladeevitet szedtem, szeretnék áttérni valami olcsóbbra, mint pl. a Gravida.

34 hetes kismama

2013. márc. 27. 06:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Természetesen igen. Egyébként szerintem már nem is fontos ilyenkor mindennap szedni,de ez az en velemenyemTipp: nem tudom merre laksz de itt nalunk van egy levendula patika nevű gyogyszertar es en ott legutobb is 1500 forintert vettem a ladeevitet.
2013. márc. 27. 06:57
 2/9 A kérdező kommentje:

Heves megye.

Wow....azért 1500-ért nem rossz :-)

2013. márc. 27. 07:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Első vok. Ez a patika Debrecenben van. Nezz szet hatha van valahol ott is hasonlo :)
2013. márc. 27. 07:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm :-)

De akkor azt mondod, nem érdemes már minden nap szedni?

2013. márc. 27. 07:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze ezt mindenki maga dönti el. En mar csak 2-3 naponta szedem kb. 3 hete. Egyebkent 31 hetes vagyok,azt nem irtam.Nekem azt mondta a vedőnő jol van ez igy. De sokan vegig szedik nap mint nap. Szedd sajat belatasod szerint. Hozzateszem vasat es magneziumot szedek külön. Boldog babavarast neked :-)
2013. márc. 27. 07:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Neked is boldog babavárást :-Ö
2013. márc. 27. 07:26
 7/9 anonim ***** válasza:

1. Lényegében szinte mindegy, hogy mit szedsz, ennyire a végén meg végképp, a lényeg, hogy a fontosabb vitaminokat megkapja (tehát folsav és társai, amik kifejezetten csak a terhesvitaminokban vannak, azok szerintem már nem olyan nagyon fontosak)

2. A nőgyógyász sem vitamin szakértő, lelkiismeretesen is legfeljebb csak a legújabb kutatásokra, fejlesztésekre hagyatkozhat, ha folyamatosan nyomonköveti őket... enyém emiatt a Gravida és az Elevit helyett inkább a Ladeevitet és Femibiont tanácsolta, de korrekten elmondta, hogy igaziból mindegyik tartalmaz minden fontosat.

3. A Ladeevitet egyébként meg nála (nőgyógyászomnál) is lehetett kapni, ami elég egyértelmű jele annak, hogy ez a cég szeret nőgyógyászoknál kampányolni (mondjuk mindegyik :) ), tehát nyilván sokan ajánlják csak azért mert megkeresték őket, esetleg kifejezetten partneri kapcsolatban vannak.

2013. márc. 27. 07:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Bármilyet szedhetsz, mindegyik jó.
2013. márc. 27. 09:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Én már 20. héttől nem szedem minden nap a terhesvitamint, csak 2-3 naponta. Viszont pár száz forintért vettem sima folsavat, szelén+ACE-t és magnézium+kálcium+D vitamint (Dr. Wohlman Pharma).

Kérdezd meg a közeli gyógyszertárakban, hogy milyen olcsóbb vitaminokat árulnak.

2013. márc. 27. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!