Ha a nőgyógyászom javasolt egy terhesvitamint, attól szedhetek másmilyet?
Eddig Ladeevitet szedtem, szeretnék áttérni valami olcsóbbra, mint pl. a Gravida.
34 hetes kismama
Heves megye.
Wow....azért 1500-ért nem rossz :-)
Rendben, köszönöm :-)
De akkor azt mondod, nem érdemes már minden nap szedni?
1. Lényegében szinte mindegy, hogy mit szedsz, ennyire a végén meg végképp, a lényeg, hogy a fontosabb vitaminokat megkapja (tehát folsav és társai, amik kifejezetten csak a terhesvitaminokban vannak, azok szerintem már nem olyan nagyon fontosak)
2. A nőgyógyász sem vitamin szakértő, lelkiismeretesen is legfeljebb csak a legújabb kutatásokra, fejlesztésekre hagyatkozhat, ha folyamatosan nyomonköveti őket... enyém emiatt a Gravida és az Elevit helyett inkább a Ladeevitet és Femibiont tanácsolta, de korrekten elmondta, hogy igaziból mindegyik tartalmaz minden fontosat.
3. A Ladeevitet egyébként meg nála (nőgyógyászomnál) is lehetett kapni, ami elég egyértelmű jele annak, hogy ez a cég szeret nőgyógyászoknál kampányolni (mondjuk mindegyik :) ), tehát nyilván sokan ajánlják csak azért mert megkeresték őket, esetleg kifejezetten partneri kapcsolatban vannak.
Én már 20. héttől nem szedem minden nap a terhesvitamint, csak 2-3 naponta. Viszont pár száz forintért vettem sima folsavat, szelén+ACE-t és magnézium+kálcium+D vitamint (Dr. Wohlman Pharma).
Kérdezd meg a közeli gyógyszertárakban, hogy milyen olcsóbb vitaminokat árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!