Igaz, hogy a terhesvitamint elég 2naponta szedni?
Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam, és a tájékoztatóban is az van, hogy napi 1 db tablettát kell belőle szedni. De mostanában egyre többször olvasom itt, hogy kismamák azt írják, csak 2 naponta szedik. Mi a véleményetek? Egyébként 22 hetes vagyok, és a Gravidát szedem.2013. márc. 22. 12:46
1/7 anonim válasza:
Gondolom spórolásból írják többen ezt. Ha a napi adag 1, akkor 1.
2/7 anonim válasza:
én kétnaponta 1 elevitet, másik napokon meg egy folsavat szedtem külön, aztán mondta a dokinéni, mindennap szedjem a terhesvitamint (ikrek)
3/7 anonim válasza:
Nem kell,csak ajánlott. Van,aki nem is szed. Én is szedem 2-3 naponta,amikor eszembe jut. Nem vagyok terhes,volt egy vetélésem 3hónapja,azóta szedem. Ha amúgy is viszel be vitamint,akkor nem fontos naponta szedni.
4/7 anonim válasza:
Első babámnál az Elevitet szedtem naponta, és szoptatás alatt is szedtem. Most a második babánál a Ladeevitet ajánlotta az orvos, és azt mondta 2-3 naponta elég szedni. Ritkán hagyok ki 1-2 napot, egyébként beveszem minden nap.
5/7 anonim válasza:
a doki nekem is ennyit javasolt. örültem is neki,mert hánytam tőle,mint a lagzis kutya :)
6/7 anonim válasza:
Sot, ráérsz heti 1x szedni, mert ugya a betegtájékoztaton csak az van feltunetve, hogy napi 1x ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!