Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Próbálta már valaki a Hipp...

Próbálta már valaki a Hipp Natal terhesvitamint? Vélemények?

Figyelt kérdés
Ezt a terhesvitamint szeretném kipróbálni,ezért érdekelnének a tapasztalatok.Aki esetleg ilyet szedett a terhessége alatt,szedett még pluszban hozzá valamit?
2013. márc. 3. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
első 12 hétben nem jó én a 20. héttől szedtem b6 szedtem mellé,de borzasztó rossz íze van....
2013. márc. 3. 13:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért nem jó az első 12 hétben?
2013. márc. 3. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ezt ittam a 12. hétig. Hát kicsit fura íze van, meg az utolsó adagoknak már a színűk sem az igazi, de bajom nem lett tőle!
2013. márc. 3. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Izlés kérdése, szerintem jó íze van! Szerintem jó első 12 hétben is, én akkor ittam ezt, pont azért mert gyorsabban felszívódik. Folsavat szedtem mellé!
2013. márc. 3. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Második terhességemnél ezt szedtem (ittam), a vérképem tökéletes volt, az íze szerintem finom. Amúgy nem az íze miatt szedi az ember a terhesvitamint... pluszban semmit sem szedtem hozzá.

Ja, első terhességemnél az egekig magasztalt Elevitet szedtem, mégis vashiányom lett középidőtől, úgyhogy akkor végig szedtem a vasat meg az Elevitet.

2013. márc. 3. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem a doki mondta,hogy inkább egy fajtát szedjek amibe minden benne van szerintem pénztárca barátabb is...én nem szeretem romlott gyümölcs ízt vassal keverve,de persze nem vagyunk egy formák

Most ezt fogom szedni van benne omega 3 vitamin is [link]

2013. márc. 3. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
jó de nagyon vas ízű:-(
2013. márc. 3. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáltam, de 1. rossz ízű, 2.olyan volt, mintha nem is szedtem volna semmit...
2013. márc. 3. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!