Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most kinek higgyünk? Miért...

Most kinek higgyünk? Miért mondanak mást az orvosok külföldön? Missed. Ab utáni téma

Figyelt kérdés
németben azt mondta az orvos,10 napig ne nagyon szexeljek,utána az elsö mensiig óvszerrel a fertözésveszély miatt. akkor magyarországon miért mondanak 6 hét tilalmat... és akkor most vajon kinek van igaza
2013. márc. 26. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezek csak javaslatok és nyilván te döntöd el, mikor kezdesz el nemi életet élni. Tök mindegy, mit mond az orvos.
2013. márc. 26. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem 4 hetet mondtak,ehhez képest a kontrollvizsgálaton,ami 2 hét után volt megkérdezte a doki,próbálkoztunk-e már.Hirtelen nem tudtam felpofozzam-e,vagy sírva fakadjak,és megkérdezzem,komolyan gondolja-e,hogy a gyermekem halála után ez a legfőbb gondom...

Lényeg a lényeg,semmi sem szentírás,itthon is mást mondanak az orvosok,én azért nem rizikóznék,nem ér annyit.

2013. márc. 26. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem semmiféle tilalmat nem mondtak, a vérzés elmúlta után szexeltünk. (Védekeztünk 2 hónapig.)
2013. márc. 26. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta az orvosom, hogy ha már a pecsételés, maszatolás is megszűnt, akkor nyugodtan élhetünk házaséletet.

Nekem ez 2 hét volt.

2013. márc. 26. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem 10 nap szex nélkül és 6 hét óvszerben. Vetélés után 2-3 hónapot szoktak javasolni, hogy addig ne próbálkozzatok. Igaza van az előttem szólónak, te döntöd el mikor kezdtek szexelni. De a 6 hét óvszeres védekezést mindenképpen érdemes lenne betartani.
2013. márc. 26. 21:18
 6/10 petera6 ***** válasza:
Szerintem is úgy van, hogy másról beszélt a két orvos. 10 nap kb, hogy egyáltalán ne szexeljetek, utána viszont 6 hétig ne ess teherbe, tehát biztos védekezési módszert válasszatok, hogy regenerálódni tudjon a szervezeted.
2013. márc. 27. 05:58
 7/10 A kérdező kommentje:
ok. köszönöm. igen,a 6 hetet mindenképp megvárjuk a próbálkozással,bár akkora szerencsém úgysincs hogy elsö hónapban terhes maradjak. pár hónap tuti
2013. márc. 27. 06:58
 8/10 anonim ***** válasza:
hány hetes terhes voltál?minél előrehaladttabb a terhesség annál több időt javasolnak hogy legyen ideje a méhednek rendesen összehuzodni és regenerálodni
2013. márc. 27. 07:34
 9/10 anonim ***** válasza:
5 vagyok: Azért írtam a óvszeres védekezést, hogy véletlenül se kerüljön be baci, mert azért ilyenkor sérülékenyebb érzékenyebb a méhed.
2013. márc. 27. 07:56
 10/10 A kérdező kommentje:
8 hetes voltam,amikor elment a baba,kiürült a méhem,vérzés miatt kellett kaparni.
2013. márc. 27. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!