Most kinek higgyünk? Miért mondanak mást az orvosok külföldön? Missed. Ab utáni téma
Figyelt kérdés
németben azt mondta az orvos,10 napig ne nagyon szexeljek,utána az elsö mensiig óvszerrel a fertözésveszély miatt. akkor magyarországon miért mondanak 6 hét tilalmat... és akkor most vajon kinek van igaza2013. márc. 26. 20:28
1/10 anonim válasza:
Ezek csak javaslatok és nyilván te döntöd el, mikor kezdesz el nemi életet élni. Tök mindegy, mit mond az orvos.
2/10 anonim válasza:
Nekem 4 hetet mondtak,ehhez képest a kontrollvizsgálaton,ami 2 hét után volt megkérdezte a doki,próbálkoztunk-e már.Hirtelen nem tudtam felpofozzam-e,vagy sírva fakadjak,és megkérdezzem,komolyan gondolja-e,hogy a gyermekem halála után ez a legfőbb gondom...
Lényeg a lényeg,semmi sem szentírás,itthon is mást mondanak az orvosok,én azért nem rizikóznék,nem ér annyit.
3/10 anonim válasza:
Nekem semmiféle tilalmat nem mondtak, a vérzés elmúlta után szexeltünk. (Védekeztünk 2 hónapig.)
4/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy ha már a pecsételés, maszatolás is megszűnt, akkor nyugodtan élhetünk házaséletet.
Nekem ez 2 hét volt.
5/10 anonim válasza:
Szerintem 10 nap szex nélkül és 6 hét óvszerben. Vetélés után 2-3 hónapot szoktak javasolni, hogy addig ne próbálkozzatok. Igaza van az előttem szólónak, te döntöd el mikor kezdtek szexelni. De a 6 hét óvszeres védekezést mindenképpen érdemes lenne betartani.
6/10 petera6 válasza:
Szerintem is úgy van, hogy másról beszélt a két orvos. 10 nap kb, hogy egyáltalán ne szexeljetek, utána viszont 6 hétig ne ess teherbe, tehát biztos védekezési módszert válasszatok, hogy regenerálódni tudjon a szervezeted.
7/10 A kérdező kommentje:
ok. köszönöm. igen,a 6 hetet mindenképp megvárjuk a próbálkozással,bár akkora szerencsém úgysincs hogy elsö hónapban terhes maradjak. pár hónap tuti
2013. márc. 27. 06:58
8/10 anonim válasza:
hány hetes terhes voltál?minél előrehaladttabb a terhesség annál több időt javasolnak hogy legyen ideje a méhednek rendesen összehuzodni és regenerálodni
9/10 anonim válasza:
5 vagyok: Azért írtam a óvszeres védekezést, hogy véletlenül se kerüljön be baci, mert azért ilyenkor sérülékenyebb érzékenyebb a méhed.
10/10 A kérdező kommentje:
8 hetes voltam,amikor elment a baba,kiürült a méhem,vérzés miatt kellett kaparni.
2013. márc. 27. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!