Nyaralás inkább külföldön vagy inkább belföldon?
Örök téma és kérdés, hiszen az árak már majdnem
mindehol ugyanolyanok. Ti mire szavaztok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 13:11
1/9 anonim válasza:
Amíg Magyarországon éltem mindig külföldre akartam menni nyaralni.Most,hogy külföldön élek,inkább haza megyünk nyaralni.
2010. jún. 11. 13:18
2/9 anonim válasza:
Én inkább ahhoz mérem mennyi időm és energiám van. A Balatonra nem tart semeddig elugrani, itt van nem messze, ugyanakkor bárhova máshova tengerpartra, kicsit nagyobb kihívás számomra. Természetesen nem egyedül járok nyaralni, így a barátok, illetve párom igényeit is figyelembe kell venni, ha a többség itthon maradna, akkor itthon nyaralunk, ha külföldön, akkor külföldön. Szerintem fontos az is, hogy az ember világot lásson, és ismerje a hazáját is, ezért kétszer ugyanoda sosem megyünk! :) Lényeg a lényeg én nem tudok pro és kontra érveket mondani, fontos hogy az ember tudja milyen természeti adottságokkal rendelkezik a hazája, ezért én alföldiként pl imádok itthon a hegyekben is nyaralni vagy egy-egy még nem látott nagy város mellett, hogy azokat is megismerhessem, ugyanakkor a külföldi nyaralást sem vetem meg! :)
2010. jún. 11. 13:57
3/9 anonim válasza:
Válassz érdeklődéséi körödnek és anyagi lehetőségeidhez mérten.
-Lubickolás?
-Más világot szeretnél látni?
-Gasztronómia?
-Történelem?
-Szex?
-Művészet?
-Rendezvény?
-Sport?
2010. jún. 11. 13:58
4/9 anonim válasza:
hát az árak tényleg az egekben vannak mindenhol és akkor már mindegy ha itthon néztek körül.rengeteg szép hely van itthon és nem kell annyit utazni pl a balatonhoz mint a horvát tengerparthoz.. végeredményben viz ez is az is.és akkor külföldön ott vannak azok a hirek h kinn ragadtak meg átverték az embereket. mi abádszalokra megyünk idén és egész olcson ki fog jönni a szállás nem egy drága hely.szval én magyarországra szavazok:D
2010. jún. 11. 13:58
5/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretek Magyarországon utazni, de rengetegszer kifogtunk rossz, hideg időt, ami megkeserítette a nyaralást. Ha anyagilag megtehetem nyaralni inkább külföldre megyek, olyan helyre, ahol tuti jó idő van. Magyarországon pedig maradnak a 2-3 napos rövidebb kiruccanások.
2010. jún. 11. 14:32
6/9 anonim válasza:
Inkább külföldön. Az országon belül hiába utazol nincsenek olyan nagy újdonságok mintha például kimennél Görögországba. Más természetű, mentalitású emberek, új ételek italok, számodra ismeretlen árucikkek a boltokban, más állatvilág, például Görögországban láttunk egy molylepkét és 3-szor 4-szer akkora volt mint egy itthoni. A tenger közelségét semmivel nem lehet pótolni. :)
2010. jún. 12. 11:31
7/9 anonim válasza:
Ha csak az anyagiakat nézem, akkor nekünk jobban megérte Görögo. Vasárnap jöttünk haza, igaz mi autóval mentünk-jöttünk, de nem volt drága.
Szinte minden este étteremben vacsoráztunk, ami kb. 50-60 euró volt. A könnyebb számolás miatt kerekítsük fel az árfolyamot 300 Ft-ra. Számla= 15.000 Ft. Ja, és négyen voltunk (két gyerek). Fejenként 3-4 kóla. Férjemnek 1-2 metaxa, nekem 1-2 pohár bor.
Ezt a Balatonnál sehol nem úszom meg ennyiből!! És szinte a fenekünket is kinyalták. Igaz minden este ugyanoda mentünk, hagytunk a pincérnek 4-5 eurót. De ez így sztem nagyon jó volt.
2010. aug. 12. 11:34
8/9 anonim válasza:
.
2010. aug. 12. 11:55
9/9 anonim válasza:
Külföld egyértelmúen..
ebben az országban mindenért kell fizetni.. a strandért is.. és a Balaton összehasonlithatatlan a horvát tenger tisztaságával ill egy homokos tengerparttal..
és annyi minden program van más országokban itt meg nemigazán lehet csinálni semmit..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!