Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, kismamák!? Tudom...

Anyukák, kismamák!? Tudom hogy vannak hasonló kérdések már, de úgy néz ki ez egy örök téma.

Figyelt kérdés
Első babánkat várjuk május végére. Túl sok segítségem nincs a páromon kívül de hát.. ő sem tud többet. Le írnátok nekem egész részletesen hogy miket kell vennem a babának, mi az amikre valóban szükség van lehetnek ebben plusz dolgok is amiket hasznosnak találtatok, szóval értitek. Még igazán nem vettünk semmit egy két baba ruhán kívül! Meg mondom Őszintén hogy mostanában érzem úgy hogy talán el kellene kezdenem begyűjteni a dolgokat a picinek, de nem tudom hol kezdjem. Köszönöm
2013. febr. 18. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! A legtöbb minden majd akkor derül ki mikor meglesz a kicsi,hogy mi is az amire szükségetek lesz!

Egy pár ami tuti kell: Kiságy,matrac,pelenkázóra szivacs, légzésfigyelő(ha akartok,de én ajánlom,engem megnyugtat),textil pelus(minimum 10 db) de inkább több, pelus,popsitörlő,mellszívó,porszívós orrszívó,kistakaró(vékonyabb,vastagabb),cumi,cumisuveg(először elég 1-1),bady,rugdalózó,zokni,harisnya,kis sapka(fürdés utánra valami vékonyabb,de kintre is),kis kád,babakocsi,hordozó,kisolló,hajkefe,kis edény neki vizet forralni(hátha szükség lesz rá),lepedő,kifogó(fürcsi után törölgetni),melltartóbetét.

Kb ennyi jut most eszembe,de a védőnő szokott adni papírt azokról ami szükséges!

2013. febr. 18. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
mellszívót nem láttam az előzőnél. az is nagyon hasznos:-)
2013. febr. 18. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:

digitális lázmérő, lehetőleg olyan, ami flexibilis végű

kapsz majd újszülött receptcsomagot a gyerekorvostól. 2,5 éve ez volt benne: fürdető krém, D vitamin, K vitamin, popsikrém, sebalkohol és hintőpor a köldökcsonkhoz, érdemes steril gézlapot is venni

nem károgok, de tarts otthon 1 üveg rózsamézet vagy bóraxos glicerint, ez csak akkor kell, ha szájpenésze lenne

orrszívóhoz tengervizes orrspray: Sterimart 15 napos kortól lehet használni, de ezt kérdezd meg, mielőtt veszel, ez is inkább biztonsági tartalék nátha esetére (ne kelljen használnod)

2013. febr. 18. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
En arra gondoltam veszek szelcsovet is hatha hasfajos lesz.Ne kelljen rohangalni hirtelen:-)
2013. febr. 18. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!