Anyukák, kismamák!? Tudom hogy vannak hasonló kérdések már, de úgy néz ki ez egy örök téma.
Szia! A legtöbb minden majd akkor derül ki mikor meglesz a kicsi,hogy mi is az amire szükségetek lesz!
Egy pár ami tuti kell: Kiságy,matrac,pelenkázóra szivacs, légzésfigyelő(ha akartok,de én ajánlom,engem megnyugtat),textil pelus(minimum 10 db) de inkább több, pelus,popsitörlő,mellszívó,porszívós orrszívó,kistakaró(vékonyabb,vastagabb),cumi,cumisuveg(először elég 1-1),bady,rugdalózó,zokni,harisnya,kis sapka(fürdés utánra valami vékonyabb,de kintre is),kis kád,babakocsi,hordozó,kisolló,hajkefe,kis edény neki vizet forralni(hátha szükség lesz rá),lepedő,kifogó(fürcsi után törölgetni),melltartóbetét.
Kb ennyi jut most eszembe,de a védőnő szokott adni papírt azokról ami szükséges!
digitális lázmérő, lehetőleg olyan, ami flexibilis végű
kapsz majd újszülött receptcsomagot a gyerekorvostól. 2,5 éve ez volt benne: fürdető krém, D vitamin, K vitamin, popsikrém, sebalkohol és hintőpor a köldökcsonkhoz, érdemes steril gézlapot is venni
nem károgok, de tarts otthon 1 üveg rózsamézet vagy bóraxos glicerint, ez csak akkor kell, ha szájpenésze lenne
orrszívóhoz tengervizes orrspray: Sterimart 15 napos kortól lehet használni, de ezt kérdezd meg, mielőtt veszel, ez is inkább biztonsági tartalék nátha esetére (ne kelljen használnod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!