Morrisons Liget (és a többi hasonló hely). Tényleg ez megy a budapesti szórakozóhelyeken? Biztonsági őrök kötekednek?
Több éve külföldön élek, évek óta nem voltam ilyen szórakozóhelyen otthon. Most hazalátogattam, a haverok rávettek, hogy menjek velük, gondoltam egyszer kibírom.
Tényleg ennyire igénytelen helyek vannak és ezt szeretik az emberek? Akkora, tömegnyomor volt, hogy nem lehetett beférni a terembe. Szerintem a férőhely dupláját engedték be. A ruhatárba min fél óra sorban állás.
De a "legjobb" élmény akkor ért, mikor a ruhatárba, a lépcsőn sorban állókat, szó nélkül fellökdöste a biztonsági őr. De tényleg meg se szólalt előtte. Több embert a földre lökött, erre mindenki értetlenkedve nézett. Valaki meg merte kérdezni, hogy ez most mi, erre majdnem nekiment a gyereknek. Csak azért úszta meg, mert egy másik őr odament és leállította. Aztán utólag odakiabálta, hogy hagyjuk szabadon a kijáratot.
Hát nem nekik kéne ezt megoldaniuk, basszus? Külföldön el van kordonozva minden kijárat a szórakozóhelyen és ha bármi probléma van, szépen megkérnek...
A még nagyobb vicc, hogy ezt közvetlenül egy biztonsági kamera előtt csinálta, tehát gondolom ezt simán eltűri a főnökség.
Utána váltottam pár szót az emberekkel, akik ott voltak és elmondták, hogy ez gyakori ott és a többi helyen is ugyanez megy. Drogos, agresszív biztonsági őrök gyakran kötekednek. Persze, aki balhézik az dobják ki, de teljesen ok nélkül, a békés tömegbe belekötni?! Ezt ha nem látom, nem hiszem el... És ezek után jó érzéssel lejárnak oda az emberek minden héten "bulizni"? Nekem innen egyenes utam volt kifele...
olvasom amiket írtok, és nem is értem...
ajnos, h csak most olvasom egyébként a felvetést, ezidáig eszembe sem jutott, h egy szórakozóhelyen, főleg egy olyanban, amely úhy hirdeti magát, mint Bp egyik legszínvonalasabb szórakozóhelye (pl. Morrison's Liget) épp a biztonsági őröktől kell leginkább tartani....háát, a barátnőmet csak úgy kipécézték és kb. örülök, h lila foltokkal, de lgb élve távoztunk..:(. egy olyan hely, mint a Morrison's Liget hogy engedheti meg magának, hogy ekkora tuskókat alkalmaz? sajnos azóta több helyen olvastam, h más is pórul járt már, remélem híre megy és történik valami előrelépés az ügyben :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!