Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van Debrecenben Industrial/Cyb...

Van Debrecenben Industrial/Cybergoth/egyéb hasonló szórakozó hely?

Figyelt kérdés
Sajnos itt, Debrecenben, nem ismerek 1 embert sem, aki nagy Industrial/Cybergoth rajongó lenne. Nem tudom, van e itt valami buli/koncert hely ahol Industrial együttesek lépnek fel, vagy összegyűlnek a rajongók valamerre. :c
2010. febr. 25. 14:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Még Pesten is alig, nem ám még Debrecenben...
2010. febr. 25. 20:08
 2/25 A kérdező kommentje:
jah ettől féltem, csak itt Debrecenben én még csak 1 embert sem ismerek aki ezt a stílust (vagy effajtát) képviselné sajnos, szóval nem tudok hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedni...
2010. febr. 25. 20:46
 3/25 FFDP ***** válasza:
Az industrial és a goth szubkultúra elégé össze van forrva, szóval gothok is sok industrialt hallgatnak és goth nem igaz, hogy nincs sok akárhol :)
2010. febr. 25. 21:12
 4/25 A kérdező kommentje:

hát hidd el, azért van különbség, ha benne vagy a témában

egy kívülálló szeméből nézve igaz, a 2 ugyan az lenne

de azért más a goth és más a cybergoth zene is :P

2010. febr. 25. 23:21
 5/25 FFDP ***** válasza:
Hidd el, benne vagyok a témában, az igaz, hogy nyitott vagyok zeneileg, de az industrial a kedvencem és vannak zeneileg nyitott goth- ok is.
2010. febr. 26. 07:31
 6/25 FFDP ***** válasza:
Példának okáért a Deathstars egy inkább az industrialhoz közel álló zenekar és a koncertjeiken mégis a legtöbb ember goth.
2010. febr. 26. 13:59
 7/25 A kérdező kommentje:

ez igy van, a death stars goth-industrial metal

egy szóval sem zártam ki azt a lehetőséget, hogy a gothok hallgatnak industrial zenet

a goth és industrial elég közel áll egymáshoz zenei téren

én csak annyit mondtam, hogy a cybergoth és a goth nem ugyan az

2010. febr. 26. 15:28
 8/25 FFDP ***** válasza:

"én csak annyit mondtam, hogy a cybergoth és a goth nem ugyan az"

Én viszont ezt nem mondtam, szóval úgy néz ki egyet értünk :D

2010. febr. 26. 16:38
 9/25 FFDP ***** válasza:
Mármint, hogy ugyanaz lenne, azt nem mondtam :D
2010. febr. 26. 16:41
 10/25 A kérdező kommentje:

egyre zavarosabb de öö igen, ebben egyet értünk

engem az zavar hogy MO nagyon le van maradva, szinte mindennel, és elég konzervatív is (igaz idővel oldódik, de nem elég gyorsan), mondjuk ez lehet nem akkora baj, mert nem szeretném minden 4. embert fake industrial-osnak látni ^^

keresetem cyber/industrial öltözeteket is, de amit MO-n lehet kapni az nagyon-nagyon szegényes

egy német weboldalon viszont nagyon király cuccokat találtam, lehet onnan fogok rendelni, csakhát nem olcsó

2 nadrág, 1 maszk, 2 kontaktlencse majdnem 60k Huf

dehát ez van, igényre adni kell...

2010. febr. 26. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!