Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van Debrecenben Industrial/Cyb...

Van Debrecenben Industrial/Cybergoth/egyéb hasonló szórakozó hely?

Figyelt kérdés
Sajnos itt, Debrecenben, nem ismerek 1 embert sem, aki nagy Industrial/Cybergoth rajongó lenne. Nem tudom, van e itt valami buli/koncert hely ahol Industrial együttesek lépnek fel, vagy összegyűlnek a rajongók valamerre. :c
2010. febr. 25. 14:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Jééé van olyan magyar aki szereti a Celldwellert? hehhh ez ritka!!! én nagyon imádom

első válaszoló vagyok

2010. febr. 27. 21:18
 22/25 anonim ***** válasza:
Amúgymeg nem minden goth hallgat industrialt, mert a horrorpunkok is gothok. de sztem ez akkora baromság, idáig senki sem tudta nekem kifejteni hogy valójában ki mitől lesz gót, és hogy mitől nem lehetek barokk.
2010. febr. 27. 21:20
 23/25 FFDP ***** válasza:

"Amúgymeg nem minden goth hallgat industrialt"

Nem is írtam, hogy igen :)

2010. febr. 28. 14:35
 24/25 A kérdező kommentje:

Ha van kedved beszélgethetnék MSN - en tovább, mondjuk nem vagyok debreceni :)

emailben elküldtem ezen a gyakori kerdeseken keresztül az msn cimemet,nemtudom megkaptad e

---------------------------------------------------------

A CellDwellert meg persze, hogy szeretem. Ki nem szereti?

Aki nem szereti azzal valami nagy gond lehet :D

2010. febr. 28. 18:51
 25/25 anonim ***** válasza:

Én debrecen melletti vagyok, és mostanában kezdek erősen rákattanni az industrialra. (Igaz, jóval idősebb vagyok nálad.)

Nagyon szeretnék egyszer egy igazi cybergoth bulin szétnézni, de nem hiszem, hogy hazánkban lesz rá mód.

2010. dec. 2. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!