Van Debrecenben Industrial/Cybergoth/egyéb hasonló szórakozó hely?
huh, ez jó kérdés, mivel a kedvenc műfajom az industrial/alternative, de egyébként mindent meghallgatok, a technotol kezdve a death metalig, csak igyényes legyen (ne 1 oran at ugyan az az ütem/hörgés menjen)
de ha már itt az industrial témánál járunk akkor a két örök kedvencem a NIN (Nine Inch Nails) és CellDweller
egyszerüen nem tudom megunni a számaikat, bármennyiszer hallgatom meg, nagyszerü zenészek
Industrialon belül még a:
Zeromancer
CrossBreed
DeathStars
Static-X
Mindless Self Indulgence
Emilie Autumn
meg ugy az összes zenekart szeretem ^^
Most a [Distatix] albumát hallgatom, tudomásom szerint csak 1 albuma van, nem annyira híres, viszont az az 1 album nekem nagyon bejön
neked?
:D Nine Inch Nails - én is imádom, Trent Reznor az egyik példaképem :)
Deathstars, - és igen, pedig fiú vagyok XD
Rammstein, - kölyökkorom óta
Sonic Syndicate - imádom
Ők az én Fantasztikus négyesem, továbbá: The Birthday Massacre, Celldweller, Dope Stars Inc. és még sokan mások :)
Voltál nyáron NIN - en?
Celldwellertől mik a kedvenceid? :)
Nem sajnos nem voltam még NIN koncerten (igen szégyen), persze szívesen elmennék egyre, csakhát, nincs kivel, itt DB-ből
CellDwellertől az összes szám bejön, az új albuma (Wish Upon a Black Star) szintén nagyon jó lett
"sajnos nem voltam MÉG NIN koncerten"
Szégyennek nem szégyen, csak sajnos valószínűleg, hogy nem lesz több :(
"Wish Upon a Black Star"
Úgy érted gondolom, hogy az első 2 fejezete? Nekem is tetszik :)
hát, reménykedem hátha lesz még
de ha addig sem találok partnert rá, akkor minden marad a régi...
20
és hát igen, aki nemszereti a NIN-t...
különböző filmekhez is készitett számokat nagy sikerrel, meg alapból is a számai Trentnek egyedien tökéletesek
Igen és elég sokféle stílusban alkottak és igazi érzések vannak benne, nem "emomekkoravilágfájdalmamvan" zene.
Ha van kedved beszélgethetnék MSN - en tovább, mondjuk nem vagyok debreceni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!