Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van Debrecenben Industrial/Cyb...

Van Debrecenben Industrial/Cybergoth/egyéb hasonló szórakozó hely?

Figyelt kérdés
Sajnos itt, Debrecenben, nem ismerek 1 embert sem, aki nagy Industrial/Cybergoth rajongó lenne. Nem tudom, van e itt valami buli/koncert hely ahol Industrial együttesek lépnek fel, vagy összegyűlnek a rajongók valamerre. :c
2010. febr. 25. 14:21
1 2 3
 11/25 FFDP ***** válasza:
Ez így van. Mármint a konzervatív dolog, az öltözködéshez nem tudok hozzászólni. :)
2010. febr. 26. 19:30
 12/25 FFDP ***** válasza:
Neked amúgy mik a kedvenc zenekaraid? :)
2010. febr. 26. 19:32
 13/25 A kérdező kommentje:

huh, ez jó kérdés, mivel a kedvenc műfajom az industrial/alternative, de egyébként mindent meghallgatok, a technotol kezdve a death metalig, csak igyényes legyen (ne 1 oran at ugyan az az ütem/hörgés menjen)

de ha már itt az industrial témánál járunk akkor a két örök kedvencem a NIN (Nine Inch Nails) és CellDweller

egyszerüen nem tudom megunni a számaikat, bármennyiszer hallgatom meg, nagyszerü zenészek

Industrialon belül még a:

Zeromancer

CrossBreed

DeathStars

Static-X

Mindless Self Indulgence

Emilie Autumn

meg ugy az összes zenekart szeretem ^^

Most a [Distatix] albumát hallgatom, tudomásom szerint csak 1 albuma van, nem annyira híres, viszont az az 1 album nekem nagyon bejön

neked?

2010. febr. 26. 20:35
 14/25 FFDP ***** válasza:

:D Nine Inch Nails - én is imádom, Trent Reznor az egyik példaképem :)

Deathstars, - és igen, pedig fiú vagyok XD

Rammstein, - kölyökkorom óta

Sonic Syndicate - imádom

Ők az én Fantasztikus négyesem, továbbá: The Birthday Massacre, Celldweller, Dope Stars Inc. és még sokan mások :)

Voltál nyáron NIN - en?

Celldwellertől mik a kedvenceid? :)

2010. febr. 26. 20:55
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem sajnos nem voltam még NIN koncerten (igen szégyen), persze szívesen elmennék egyre, csakhát, nincs kivel, itt DB-ből

CellDwellertől az összes szám bejön, az új albuma (Wish Upon a Black Star) szintén nagyon jó lett

2010. febr. 26. 21:21
 16/25 FFDP ***** válasza:

"sajnos nem voltam MÉG NIN koncerten"

Szégyennek nem szégyen, csak sajnos valószínűleg, hogy nem lesz több :(

"Wish Upon a Black Star"

Úgy érted gondolom, hogy az első 2 fejezete? Nekem is tetszik :)

2010. febr. 26. 21:24
 17/25 A kérdező kommentje:

hát, reménykedem hátha lesz még

de ha addig sem találok partnert rá, akkor minden marad a régi...

2010. febr. 26. 21:50
 18/25 FFDP ***** válasza:
Értem, de visszatérve a kérdésedre, sok ember azt se tudja, hogy mi az az industrial, de akinek a Nine Inch Nails egyáltalán nem tetszik annak nincs is lelke :D Hány éves vagy amúgy?
2010. febr. 26. 22:21
 19/25 A kérdező kommentje:

20

és hát igen, aki nemszereti a NIN-t...

különböző filmekhez is készitett számokat nagy sikerrel, meg alapból is a számai Trentnek egyedien tökéletesek

2010. febr. 26. 23:48
 20/25 FFDP ***** válasza:

Igen és elég sokféle stílusban alkottak és igazi érzések vannak benne, nem "emomekkoravilágfájdalmamvan" zene.

Ha van kedved beszélgethetnék MSN - en tovább, mondjuk nem vagyok debreceni :)

2010. febr. 27. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!