Volt valaki hellp szindrómás? Mi volt a tünete? Időbe észrevették?
Jelentkezem! :)
Nekem nagyon görcsölt a hasam felső része, extrán! Egy nap után ügyeletre bementünk (vasárnap volt), de ott az nst nem mutatt semmit és haza küldtek...aztán másnap már a saját orvosom meg tudott vizsgálni, akkora meg kapta a legfrissebb véreredményeket, amin egyértelmű volt hogy ez Hellp. Aznap kezdtem a 37. hetet...este 8-ra mentem a kórházba (eszembe se jutott, hogy szülés lesz)és este 9.58-kor már kint is volt a babám. Extra sürgősségi császár volt, a kórház el sem akart vállalni, mert nincs "terhes-intenzív", de gyorsan kellett cselekedni (mivel a sürgősségi vérképekből félóránként látszódott, hogy drasztikus a helyzet), így maradhattam a kórházamba, az orvosommal, akinek a mai napig hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan rájött a baj forrására, és ilyen extra szakértelemmel járt el velem és a babámmal!!!
Az egész terhességem problémamentes volt, 5kg híztam összesen, annyi hogy mindig magaska volt a vérnyomásom...normál esetben jó, de terhesen már mindig mondták, hogy egy picit magas, de ennyi.
Most itt piheg mellettem egy lassan 6 és fél hónapos baba :D
Miért kérdezted kedves kérdező?
Itt írja a jobb bordaívet. Neked kifejezetten a bordád fáj? Mert akkor (valószínű) nincs gond! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!