Ki mit érezett beágyazódáskor?
Figyelt kérdés
Bocsi,csak azért kérdem ebbe a rovatban,mert itt már a terhességről van szó!2009. szept. 17. 15:22
11/14 anonim válasza:
Szia!én nem emlékszem,hogy bármit is éreztem volna,csak fájdogált a pocim,mintha meg akarna jönni(még most is,14 hetesen)aztán vasárnap kellett volna megjönnie,utána szerdán negatívat teszteltem,csütörtökön reggel pedig olyan 2 csíkos lett,hogy csak na!!!!!Drukkolok!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!Kicsit irigyellek titeket,hogy nektek ott a babátok,vagy a pocitokban,vagy már játszotok is vele:))
Nekem 9-én volt peteérésem,gondolom még korai tesztelnem.Ma vagyok pé utáni 9-ik napon.Keddre nem várom.
2009. szept. 18. 09:56
13/14 anonim válasza:
Szia! A tesztes kérdésedhez... én aznap csináltam meg a tesztet, mikor nem kellett volna megjönnie (az előző babánál is), mindkét esetben halványan 2 csíkos lett a teszt. Pár napra rá pedig már határozottan erősebb. Ha kedden vagy szerdán megcsinálod, elvileg már pozitívnak kellene lennie, ha valóban babás vagy.
14/14 A kérdező kommentje:
kÖSZI.sZERDÁIG VÁROK VELE:)
2009. szept. 20. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!