Ikres kismamák! Beágyazódáskor éreztetek mást, mint aki egy babócát vár?
Gratulálok !
Azt nem tudod véletlenül,ha 2 petéjűekröl beszélünk,a beágyazódás lehetett 2 különböző időpontban?
5+5 hetesen voltam először uh-n, akkor még csak 1 petezsák látszott. 8+3 hetesen meg már ott voltak ketten. :-) Mi is jól meglepődtünk, mert nálunk sincs iker a családban, de nálunk "csak" ketten vannak.(Igaz van egy most 16 hós lányom, akivel együtt már hárman lesznek.) És nálunk is természetesen fogantak, eslő próbálkozásra.
Nem éreztem semmi különbséget, mint a lányomnál, csak kicsit rosszabbúl voltam. De van aki egyes terhességnél sokkal rosszabbúl van mint én voltam.
13 hetesek vagyunk
Szerintem lehet, de max 1-2 nap.
Nekem először azt mondták egy petezsák van, 8 hetesen mikor más őket is látták azt mondták egypetéjűek. Aztán a 12 hetes uh-n látszott köztük az elválasztó membrán, ami egypetéjűeknél kevés esetben van állítólag, így lehet hogy inkább kétpetéjűek. VAgyis ha kétpetéjűek, mivel az elején egy petezsák volt, tuti hogy nem egyidőben ágyazódtak be. De ez nem tudom mikor fog kiderülni, lehet csak ha megszülettek.
14.10-es voltam
Köszönöm mindenkinek a gyors választ.
Kitartást nektek,gratula mégegyszer !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!