Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikres kismamák! Beágyazódáskor...

Ikres kismamák! Beágyazódáskor éreztetek mást, mint aki egy babócát vár?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem, csak az uh-on jött a meglepetés. :) Nem számítottunk ikrekre, hármas ikrekre meg pláne nem mivel nincsenek ikrek a családban és természetes úton lettem terhes.
2010. márc. 10. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak azzal volt másabb mint az első gyerekkel,hogy nagyon sokat fájt a gyomrom és sokkal fáradtabb voltam!
2010. márc. 10. 14:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Gratulálok !

Azt nem tudod véletlenül,ha 2 petéjűekröl beszélünk,a beágyazódás lehetett 2 különböző időpontban?

2010. márc. 10. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:

5+5 hetesen voltam először uh-n, akkor még csak 1 petezsák látszott. 8+3 hetesen meg már ott voltak ketten. :-) Mi is jól meglepődtünk, mert nálunk sincs iker a családban, de nálunk "csak" ketten vannak.(Igaz van egy most 16 hós lányom, akivel együtt már hárman lesznek.) És nálunk is természetesen fogantak, eslő próbálkozásra.

Nem éreztem semmi különbséget, mint a lányomnál, csak kicsit rosszabbúl voltam. De van aki egyes terhességnél sokkal rosszabbúl van mint én voltam.

13 hetesek vagyunk

2010. márc. 10. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, de max 1-2 nap.

Nekem először azt mondták egy petezsák van, 8 hetesen mikor más őket is látták azt mondták egypetéjűek. Aztán a 12 hetes uh-n látszott köztük az elválasztó membrán, ami egypetéjűeknél kevés esetben van állítólag, így lehet hogy inkább kétpetéjűek. VAgyis ha kétpetéjűek, mivel az elején egy petezsák volt, tuti hogy nem egyidőben ágyazódtak be. De ez nem tudom mikor fog kiderülni, lehet csak ha megszülettek.

14.10-es voltam

2010. márc. 10. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
2.vagyok.Biztos,hogy lehetett,erről sokat olvastam.32 hetes terhes vagyok és 2 petéjű ikreket várok.
2010. márc. 10. 14:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a gyors választ.

Kitartást nektek,gratula mégegyszer !

2010. márc. 10. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem éreztem akkor. Viszont azt mondják, ha mindkét oldalon érzed a beágyazódási fájdalmakat, az utalhat rá. Én így éreztem (persze akkor még nem tudtam), 8 hetes várandós vagyok két kisbabával.
2010. jún. 28. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!