Ha elkezdet folyni a tejem az már jelezheti hogy nem sokára szülni fogok? 36hetes kismama
Nem feltétlenül.
Az első terhességemnél 32. héten kezdett folyni az előtejem, 39. héten szültem. A másodiknál 26. hetesen indult meg a tej, (és csak azon a héten volt), 38. héten született meg a kislányom.
Ez nem jelentheti azt, ez az ún. előtej ami majd a kisbaba szolgálására jut majd.
Nekem 32 hetesen volt előtejem, és 37 héten szültem meg a kisfiamat.
Ne ijedj meg, nem fog az olyan könnyen menni.
Elvileg ha a fájások gyakoribbak, meg hogy vér jön ki a hüvelyedből az már jel lehet arra hogy bármelyik nap megszülsz, én is így jártam. :) Sok sikert neked!
Nekem a 8. héttől folyik:))
Kétlányos 33hkm.
Az előtej folyás nem a szülés előjele.
A szülés előjele a jóslófájás,nyákdugó elfolyás,stb.
33+3 hkm
Akkor úgy mondom kedves 7-es,hogy a nyákdugó távozása és a jóslófájás a szülés közeledtét jelzi,viszont az előtej folyása nem!!Attól,hogy van akinek elkezd folyni,még nem fog 1-2 héten belül megszülni,ellenben a jóslókkal és a nyákdugóval!!
Jaj nem értem komolyan,hogy miért kell mindent alaposan körbemagyarázni,miért van az,hogy mindig jön valaki,aki beleköt a másikba,holott te is tudod,hogy hogyan értettem amit írtam!!
33+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!