Mi van velem? Furcsa ez a terhesség?
Figyelt kérdés
Szép babás görbém volt, a nemvárt napján csökkent a hőm, megjött.fájdalmatlanul, darabosan.gondoltam, ez sem az én hónapom.a hőm a köv.ciklusban már fel sem ment, hol az átlaghő felett picivel, hol alatta.pé helyett megint vérezni kezdtem, miután elmúlt, azóta hányinger, szédülések, hasszurka eddig is volt. erre fel pozitivat teszteltem. mikor eshettem teherbe?mult ciklusban? vagy ebben? most a 21.napon vagyok, hő az átlaghő körül, pedig nekem pé után mindig 36,9-37.most 36,6-36-8. valaki hasonlo tapasztalattal? nem lehet baja igy a babának?2009. szept. 17. 11:51
1/3 anonim válasza:
Mi baja lenne? Ha már terhes vagy akkor felesleges hőmérőzni, amúgy is nagyon "megbízhatatlan" a hőmérőzés:)
A doki az uh alapján majd kbra megsaccolja hogy mennyi idős terhes vagy, de mindegy is, nem? Szóval gratula, boldog babavárást, ne idegesítsd magad ilyen "badarságokkal":)
2/3 A kérdező kommentje:
köszike, csak hát furcsa. azert mertem, mert menstrualtam, vereztem, nem hittem, hogy terhes vagyok. csak ezek a szornyu rosszulletek.emiatt teszteltem.koszi a megnyugtato valaszt.ezek szerint masnal nem volt babánál alacsony hő, vérzés és mégis pozi teszt.
2009. szept. 17. 12:43
3/3 anonim válasza:
Ha van egy pozitiv teszted akkor szerintem mindenkeppen menj el dokihoz mert a verezgetes egyaltalan nem jo fuggetlen attol, hogy melyik ciklusban fogant a baba. Lehet ingadoziknak a hormonjad es kene neked Utrogestant vagy Duphaston szedni ami segit megtartani a babot. Ha a mensid drabos volt es sok akkor nem hinnem, hogy abba a ciklusba fogant a baba. Lehet votl koran egy spontan pe-d a masodik ciklusban es ekkor fogant. Ha igy van akkor a masodik verzes lehetett a beagyazodastol is de viszont lehet, hogy hormonpotlas kene. Csak egyfajta tesztel probaltal tesztelni? En kiprobalnek masik fajtat is biztos ami biztos alapon, aztan irany a doki. Sajnos a homerozeshez nem ertek de regen itt tett fel egy kismama egy kerdest, hogy kinek mennyi a hoje a terhesseg alatt az elso hetekben es nekem meg a 36 fokot sem erte el pedig reggel meg delutan is megmertem. :) Szeritnem ne foglalkozz a hovel ha van egy pozi teszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!