Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két lányos terhesség után-amel...

Két lányos terhesség után-amelyeket végig kísértek a rosszullétek-most az 5. hétben semmi tünetem nincs. Hasonló helyzete valakinek? Néha azt hiszem nem is vagyok terhes, furcsa az előzőekhez képest.

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kisfiút vártam nulla terhességi tünettel:)Jó esélyed van kisfiúra, de lehet csak más ez a terhesség s lányod lesz:)

Amúgy gratulálok.

2008. dec. 3. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6 hetesen kezdődtek a tünetek.. sajnos ami késik még nem biztos hogy múlik :)

Azért drukkolok hogy az legyen amit szeretnél, de legfőképp egy egészséges babókád.

2008. dec. 3. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

En holnap leszek pontosan 7 hetes es az egvilagon semmi tunetem nincs es nem is volt. Igaz nekem ez az elso terhessegem es az is lehet, hogy majd kesobb vissza sirom meg ezeket a napokat de most egyelore nem is erzem, hogy terhes lennek. Faradt sem vagyok egyaltalan, pedig reggel 7-tol 3-ig melozom, hanyingerem sincs meg hasszurkatkat sem erzek.

A melleim sem fajnak egyaltalan, mintha egy picit nehezebbnek ereznem oket. De ha nem tudnam, hogy terhes vagyok ez fel sem tunne.

Szerintem minden terhesseg mas ahogy itt szoktam olvasni.

Boldog babavarast.

2008. dec. 3. 16:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.A lányokkal ilyenkor már rosszul voltam,de alaposan.Mi is bízunk benne,hogy fiú lesz.
2008. dec. 3. 16:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám mesélte, hogy amíg velem végig szenvedett(lány vagyok), addig az öcsémmel nem volt semmi probléma. Ő a vércsoportra fogta (Öcsémé ugyanaz mint neki,az enyém nem). De így ahogy olvasom a válaszokat, lehet, h a babák neme a felelős :)
2008. dec. 3. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak 1 héti voltam rosszul,az 5. és 6. hét között,de nem hánytam egyszer sem.Annyi volt a tünetem,hogy állandóan aludni akartam,és zavartak a szagok.És kisfiam lesz:))!

27hetes pocakos

2008. dec. 3. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Én mikor a kisfiammal voltam terhes mindent kihánytam még a vízet is,iszonyatosan rosszul voltam.Most a 2.dik terhességemnél más volt,volt ami kijött belőlem,de inkább gyenge voltam,nem volt erőm felkelni,és kislányt mondtak :)

Az is lett 5 hetes :)

Minden jót,boldog baba várást

2008. dec. 3. 18:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszike az újabb válaszokat.Mindenkinek jó baba várást vagy gratulálok a babához.
2008. dec. 3. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem két fiam van akikkel semmi rosszullétem nem volt.Mostani terhességem ideje alatt nagyon rosszul voltam 2 hónapig szinte csak feküdtem.És megint fiút várok az uh alapján,pedig reménykedtem :)28 hetes
2008. dec. 4. 08:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én most vagyok 18hetes, és azon kívül hogy állandóan aludtam volna, nem volt semmi más tünetem! Tudtam hogykisfiú lesz, és az uh. megerősitette. Boldog babavárást!
2008. dec. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!