Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Furcsa mensi - lehet terhesség?

Furcsa mensi - lehet terhesség?

Figyelt kérdés

3 napot késett a mensim, mikor megjött egy napig volt relative sok (kevesebb, mint előző hónapban), második nap még ennél is kevesebb, és 3-4 napja csak 1 csepp vérfoltom van. (volt piros színű vérzésem is, de szövetdarabokat nem láttam). A hasam alja fájdogál, a derekam is nagyon, főleg este, a hőm annyira nem magas, 36.6 felett van, de 36.1-2 körülire le szokott esni mesni előtt, vagy mensi első napján, de ezt most nem tette. Viszont feljebb sem ment eddig 36.8-nál. A mellem nem fáj egyáltalán. Csináltam tesztet 2és3 napos késésnél is, és negatívak lettek (X-epil). Ennek már lassan egy hete.

Szerintetek ez egy ilyen hónap volt, vagy gondoljak még arra, hogy esetleg megfogant egy pici és csináljak még egy tesztet?

2011. febr. 15. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy teszttel nem veszítesz sokat.:)

Van rá esély, van akinek csak több nap után mutatja ki a teszt.De azért ne számíts rá, inkább érjen kellemes meglepetés, mint kellemetlen.

2011. febr. 16. 08:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem 36,8 a hőm és 10 hetes kismama vagyok. Érdemes lenne azért még 1 tesztet csinálni.
2011. febr. 16. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!