Egy 4 hetes terhesnek mennyi kell hogy legyen a testhője? Vagy csak a megtermékenyítéskor kell figyelni? Egyáltalán hogyan függ össze a kettő?
no akkor te jobb ha nem is foglalkozol a hőmérővel.
A peteéréskor felmegy a hő és a mensiig fentmarad, de ha baba van tovább fent marad, de ha 38 feletti akkor irány az orvos, mert az már láz. Terhesség esetén már csak azzal kell foglalkozni, hogy láz ne legyen. Ha most 4 hetes vagy akkor most kellene megjönnie, úgyhogy lassan a teszt is kimutatja, vagy már mutatta? Mikor volt az utsó mensid?-Ha 4 hetes vagy elméletileg május 13.-a körül volt. vagy nem?,mert akkor nem 4 hetes vagy.
Ápr. 28-án volt az utolsó mensim, a termékeny napom máj. 12. körül volt. Meg kellett volna jönnie máj. 26-án. 2 napja teszteltem, pozitív lett. A "baba" 4 hete fogant, az ut. mensim volt 6 hete. (28 napos ciklus)
Ja, köszi az infot!
már normálisra vissza kell hogy álljon.
a peteéréskor emelkedik meg (36,8-37)és ha nincs baba vissza esik a menzeszkor 36,5 körülire. ha terhes vagy még marad kb egy hétig aztán akkor esik vissza normálisra.
amúgy kb 3 3,5 hetes vagy, mert a peteérés után 1 héttel ágyazódik be a sejt, és onnantol számítják a terheséget.
A második válaszolónak üzenem a terhességgel kapcsolatban : a terhesség az utolsó mensi első napjától számolandó...kicsit hülyén hangzik, de olvass utána (gondolom még nem voltál terhes) tehát amikor megtörténik a megtermékenyítés vagyis a peteéréskor akkor már orvosilag 2 hetes terhes vagy.
mensi aztán két hét múlva peteérés, aztán 8 nap múlva beágyazódás aztán egy hét múlva jönne meg a következő mensi...de ha nem jön akkor a terhesség már eleve 4 hetes.
A kérdezőnek pedig 6 hete volt az utsó mensije.
A hőmérős dolgot én nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!