Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől görcsölhet az alhas...

Ábrahám Viola kérdése:

Mitől görcsölhet az alhas terhesség alatt?

Figyelt kérdés
24 hetes terhes vagyok és lassan egy hete görcsölök.Kórhàzban azt mondtàk nincs semmi probléma.kaptam infùziòt s pàr òra alatt haza is engedtek.Azòta se múlik.mitől lehet ez?nagyon nehezen jött össze a picikém félek hogy baja lehet.
2013. márc. 21. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig görcsölt.Magnerotot kaptam rá.Egyébként szerintem biztos csak rápánikolsz,mert félsz nehogy baj legyen!Nekem is tuti az volt csak.Azóta már 3,5 éves,nem volt semmi gond.Nyugodj meg,nem lesz semmi baj!!!!
2013. márc. 21. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Mikor nekem fáj a hasam ,akkor az ugyeleten aztmondták semmi gond ,olyankor szedjek tobb magnéziumot ,de ne magne B6 -ot, hanem csak sima magnéziumot.Egy idejig noveljem az adagot,és utánna FOKOZATOSSAN aljak vissza a napi 1re..
2013. márc. 21. 15:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.Pròbàlom ùgy élni az életem mint eddig de igaz hogy aggòdom mivel vesztettem màr el 2 babòcàt.
2013. márc. 21. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél 36 hetet végig görcsöltem, a többinél már valamivel kevesebbet, de akkor is sokat. Ez tényleg normális, de persze a te esetedben megértem az aggodalmat!
2013. márc. 22. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!