Komáromi Katalin kérdése:
Amikor tüsszentek majd kiszakad az alhasam annyira fáj. Le kell ülnöm előtte és görnyednem. Árthat a babának?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 13:17
1/7 anonim válasza:
Nekem is hasonló érzéseim vannak, de a babának ez nem árt:)
2/7 anonim válasza:
Nekem is, főleg 2 oldalon. Elég egy hirtelen mozdulat is hozzá, de tüsszentés és köhögés is.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Remélem, hogy nem árt. Majd pár év múlva megkérdezem, hogy érzett e valamit :-)
2013. jan. 28. 13:29
4/7 A kérdező kommentje:
Persze, köhögés is, de azt még óvatosra tudom fogni de ha a tüsszentést fogom vissza akkor az a nagy erő ami kijönnek bent hat. Amúgy 15 hetes kisfiú:-)
2013. jan. 28. 13:41
5/7 anonim válasza:
Az én kisbabaám pont a legnagyobb allergiás időszakomban volt 10-15 hetes, és teljesen egészségesen született. Nem hiszem, hogy ártana neki, bár akkor én is nagyon aggódtam, mert sorozattüsszentő voltam, és nekem is benyilalt olyankor. Úgyhogy tudom, hogy rossz érzés, de ne aggódj!
6/7 anonim válasza:
Nekem is fáj mai napig tüsszenteni, sőt már a terhesség eleje óta nyújtózni sem tudom, mert akkor is húzódik a hasam. Nekem a doki azt mondta, hogy méhet tartó izmok/szalagok fájnak, mert ugye a tüsszentésbe belerándul az egész hasad, mindened!! :)
Boldog babavárást
16hkm
7/7 anonim válasza:
Nem árthat, nyugi! Normális, amit érzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!