Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hűlésre mit tegyek? Nagyon...

Hűlésre mit tegyek? Nagyon megvagyok hűlve, egyfolytában folyik az orrom, és tüsszentek. Mit javasoltok? Ártok a babának?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, a lényeg, hogy nem árt a babának, ő így is elveszi, ami neki kell, ne aggódj. Épp ettől nehezebb neked. Amíg csak folyik az orrod és tüsszentgetsz, nem kell más csak sok hársfatea, még csipkebogyótea, méz, ilyesmi. Ha bedugul keményen az orrod, az nagyon sz@r tud lenni. És mindenki azt mondja majd, hogy nem használhatsz semmit, csak sós vizet, meg homeopátiát. Én második babámat várom, elsőnél is voltam megfázva, most 25 hetes vagyok és már kifelé megyek egy hetes durva megfázásból. Én a köhögés elkerülésére lándzsás útifű szirupot ittam/iszom, a Dr. Theiss félét. Orrdugulásra enyhébb esetben a kisfiam Nasivin Baby orrspray-ét használom, de most 3 napja kell a Rhinospray plus is, különben megfulladok, és az oxigénhiány tuti rosszabb, mint az orrcsepp. És ha nagyon fájna a fejem, lázam lenne, akkor paracetamolt vennék be, a gyógyszertárban segítenek, azt eheted, persze csak egyet-egyet.

Pihenj sokat és ne agyalj azon, hogy a babának baja lesz, nem lesz. Gyógyulj meg!

2011. jan. 25. 13:58
 2/2 anonim ***** válasza:

hársfa teát is ihatsz 1-2 bögrével, vagy kamillát, csak ne sokat.

C vitamin esetleg.

2011. jan. 25. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!