Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisebb több mint 2 héttel Uh...

Kisebb több mint 2 héttel Uh szerint?

Figyelt kérdés

Sziasztok most vagyok 33 hetes és 4 napos kismama .Múlthéten hétfőn voltam genetikai UH-n ahol 32 hét 1 napos terhességemet visszaírták a baba méretei miatt 30 hetes terhességre. Ma mentem a saját orvosomhoz a mai 33 hét 4 napról ismét vissza írtak 31 hét 2 naposra .ez már 16 nappal kisebb babának számít .azt mondta a doki ne aggódjak nincs baj a lepény érettsége is jó az áramlás is jó de kezdjek el terhesvitamint szedni.Eddig nem szedtem mert az orvos azt mondta nem kell illetve 2 hónapja diétázok mert egy minimálissal magasabb volt a cukrom azóta teljesen jó viszont a babám nem fejlődik úgy ?lehet hogy a diéta nem tesz neki jót?járt már így valaki ?és mi lett a babával ?azt mondta a doki hogy az elevitet és a gravidát felejtsem el és a pharmavitos vitamint szedjem?erről tudtok valamit?mi a pontos neve ?ez is terhesvitamin?

bocsi a sok kérdésért de nagyon aggódom .természetesen már a próbálkozós hónapban is szedtem folsavat illetve most magne b 6-ot is ?köszi mindenkinek

2013. márc. 21. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem fordítva volt. A méretei alapján tűnt idősebbeknek. De nekem azt mondta az orvos, hogy erre nem adunk, mert a menstruáció a mérvadó.
2013. márc. 21. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Genetikai Uh valahol a 30.hét körül a lányommal. És a doki 27hét xnapnál sehogy se tudott többet mérni, azonnal méhen belüli degeneráció stb, azt hittem vihetnek át a belgyógyra, annyira rosszul lettem.

Na kiderült, hogy a menzim ugye fix, de a kicsi nem akkor fogant mint amit a doki számolt:D Az össze kicsiről készült uh leletet átnyálazta egy kissé idegbeteg de még az agyát használó doki, és jéh tényleg, megkerültek az elveszett hetek, mert amikor a doki 8hetet írt a papírra a kicsi csak 6hetes terhességnek felelt meg, és ezt az ütemet tartotta is. Szóval a törpe nagyon is jól volt, van, 2éves manócska.

2013. márc. 21. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!