Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Januari babavarok! Nevetek...

Januari babavarok! Nevetek van mar? Fiu/Lany? Megosztanatok?

Figyelt kérdés
NAgyon szenvedek a nevvalasztassal. napokig izlelgetek egyes neveket, de egyik sem az IGAZI. nektek ez hogy jott??
2009. szept. 16. 22:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szia,január végére várjuk a babát,eddig még kislánynak látták,és Norina lesz.
2009. szept. 17. 09:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én már a bébitervezgetés alatt is nézegettem a neten a neveket, ugye a vezetéknév már adott volt :o)) Lánynévből volt egy csomó, vagy 10-et felírtam, de fiúból kevesebb. Valahogy a vezetéknévhez nem ment olyan sok fiúnév. Ezt a listát a páromnak mutogattam párszor, így leredukáltuk a neveket. Lány: Noémi vagy Jázmin Nekem a Noémi volt a Nr1. a Jázmin pedig az Aladin c. mesefilm betétdaláról jutott eszünkbe. Fiú: Máté, igazából utána már akárhányszor néztem végig a neveket, nem találtam ennél jobbat. Szóba jött volna még a Kende, Bende, Vince, Levente, Zétény, de a Máté nyert már nagyon régóta. Közben kiderült, hogy kisfiunk lesz, úgyhogy a neve már rég eldöntött. De ha mégis lány lenne, akkor sem jövünk zavarba, vagy a következő lesz Jázmin. Tömegnevek, de nem ő lesz az első, meg nem is az utolsó, akinek olyan neve van, mint másnak.... Még gondolkodunk, hogy apa nevét megkapja e másodiknak.
2009. szept. 17. 09:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Mi január végére várjuk a kisfiunkat és nagyon sok névből végül a Zénót választottunk, azért mert a férjem olyan nevet szeretett volna, ami nincsen rajta a leggyakoribb nevek listáján és nem is hosszú.

Boldog Babavárást mindenkinek:)

2009. szept. 17. 09:50
 14/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én január 17-re vagyok kiírva, azt mondta a doki a 18. hetes uh-n hogy kislány. Ha igaz, Hanna lesz a neve.
2009. szept. 17. 11:05
 15/21 anonim ***** válasza:
mi dec.-re varjuk.Sophia Bella(remeljuk tenyleg lany lesz)
2009. szept. 17. 11:09
 16/21 anonim ***** válasza:
kisfiúnak Kristóf, kislánynak Milla
2009. szept. 17. 12:02
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi november végére várjuk a babánkat,de nem tudjuk a nemét. Ha fiú,akkor Noel Dániel,ha lány pedig Zoé Andrea.

2009. szept. 17. 12:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia.

Mi meg a nemet nem de a neveket tudjuk.

A ferjem csaladjaban szokas a szulo nevet adni a babanak.

Ami nekem nem nagyon tetszik mint otlet.

Igy ha fiu Levente +az apa neve Andras

ha lany Boglarka +az en masodik nevem Dora lenne de ez annyira nem illik a Boglarkahoz igy Dorka

lesz.

Nem kulonleges nevek, mert a ferjem nem szereti a kulonlegesebb neveket.

Ha csak en valasztottam volna a fiu Merse a lany nev meg talan Daniella Milla lett volna :D

Boldog babavarast

18 hetes km

2009. szept. 17. 12:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Én jan.10-re vagyok kiírva és kiscsajszink lesz, a névvel mi is bajba vagyunk.Eddig egy név a befutó: Aravinda (lótuszvirág) ez mindkettőnknek tesztik.Más nevünk nincs:(
2009. szept. 17. 15:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Aravinda? Ezt a nevet még nem is hallottam, de tettszik! :o) Dallamos, és becézni is lehet. Lehet azért nem néztem még, mert a vezetéknevünk a-ra végződik, így az a-val kezdődő neveket nem is néztem. Bocs az offért!
2009. szept. 17. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!