Bbrigó kérdése:
Mennyire vehetem biztosra a két különböző pozitív terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Február 4.-én volt az utolsó mensim első napja, márciusban nem betegedtem meg, elkezdett feszülni a mellem ( néha be is van keményedve és akkor nem tudok rajta feküdni), néha éles alhasi szurkálásom van de ez hamar elmúlik és két hete szinte egész nap tudnék aludni ( párom is már megjegyezte hogy sokkal többet alszok mint szoktam ). Se hányingerem sem émelygésem nincs. Válaszokat előre is köszönöm2013. márc. 21. 09:07
11/19 anonim válasza:
Ne is a tesztnek higgy! Menj el orvoshoz és majd amit ő ultrahangon látni fog, annak hihetsz.:)
Amúgy teljesen mindegy, hogy olcsó vagy drága, ha terhes vagy, akkor az olcsó is kimutatja. Főleg, hogy már több hetes terhes vagy, ezt tuti az olcsóbb is kimutatja!
13/19 anonim válasza:
rendesen két csíkos teszt soha nem fals pozitív!! akármilyen "gagyi" vagy annak tűnik maga a márka, a teszt. nekem 60 forintossal lett kétcsíkosom először:)
14/19 moonfairy válasza:
Szia! Tuti kismama vagy :) ! Gratulálok és örülj neki, hogy a fáradtságon és a mellfeszülésen kívül nincs más gondod! Nekem pl. a fent említett tüneteiden kívül nem is volt más jele a terhességemnek. A teszt (akármilyen olcsó) ha egyszer pozitív lett, akkor tuti a babavárás! Ja és ha álmos vagy, akkor aludj, pihenj sokat, most még megteheted :)
15/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, csak kicsit féltem hogy nem-e cyszta mert azt olvastam az is okozhat pozitív tesztet.Régebben több cysztám is volt, viszont akkor nem feszülne a mellem. Már az orvoshoz is bejelentkeztem.De nagyon örülök a babócának!!!Már alig várom hogy a karjaimban tartsam!!!Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek! :)
2013. márc. 21. 11:51
17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2013. márc. 22. 06:50
18/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy nézitek-e, de voltam orvosnál. Minden rendben, van méhen belül van a pocaklakó, de még pinduri ezért még nem volt szívhangja. 5.-én megyek vissza kontrollra!Nagyon nagyon boldogok vagyunk!
2013. márc. 27. 15:23
19/19 anonim válasza:
Gratulálok! :) Boldog babavárást nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!