Kismamák! Nem tudom, egyedül vagyok -e vele?!
Egy kis szorongás szerintem mindenkiben van. És nem szeretnélek elkeseríteni, de ez akkor sem fog megszűnni, amikor megszületik a pici. Sajnos ez már így marad. :)
De ne olvasgass és ne hallgass meg rémtörténeteket, inkább azt nézd, milyen sok egészséges gyerek van a környezetedben. Miért pont a Tieddel lenne baj?
Én is ilyen paramami voltam, de nyugodj meg! Egészséges lesz, és kész! Ez ne árnyékolja be a babavárási időszakodat, pláne ha a doki is azt mondta, hogy minden rendben!
Az pedig teljesen igaz, amit előttem is írtak: ha megszületik, és sír, hatványozódik majd az érzés, aztán jön majd hogy biztos nem jól csinálsz valamit, de ez badarság! Félted őt, anya vagy!
Nem lesz semmi gond! Jön a jó idő, menj sétálni, vagy próbáld meg valahogy ezeket a negatív gondolatokat elhesegetni! :)
Boldog babavárást kívánok!
Én aztán tudom, miről beszélsz, kedves kérdező. Nekem van már egy 3 éves kisfiam, vele annyira aggódtam minden miatt, leginkább a szülés után, hogy depresszióig fajult. Ezt elsősorban az internetnek "köszönhetem", mert itt összeolvastam minden rosszat, és emiatt beleláttam a gyerekembe olyan dolgokat, amik hála Istennek messze állnak a valóságtól. Viszont én ezeket kivetítettem a fiamra, és elhittem magamban, hogy baj van a gyerekemmel, és el is vittem kivizsgálásra annak ellenére, hogy az egész családom engem nézett bolondnak. A kivizsgáláson szerencsére megnyugtattak, és majdnem ki is nevettek, hogy miért gondoltam én egyáltalán olyanokat a gyerekemre, amikor egy teljesen egészséges, okos, ügyes, értelmes kisfiú, akire büszke lehetek. Ez megnyugtatott, de előtte én megjártam a poklok poklát.
Most várom a hugit, 23 hetesek vagyunk, és már félek, de próbálok nem netezni, és nem elmélkedni ezen. Most is csak egy kérdés kiírásáig néztem be erre az oldalra (nem a gyerekemmel kapcsolatos a kérdés), és már megyek is tovább, mert nem olvasgatok már ebben a témában.
Javaslom ezt Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!