Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen súlyos savproblémák...

27 hetesen súlyos savproblémák? Ajánlanátok valamit? Nagyon szenvedek.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

27 hetes vagyok.

Már a terhességem eleje óta küzdök a gyomorsavval.

Most jutottam el odáig, hogy nem tudok aludni sem. (már szinte ülve se)

Marja a torkom, nyelőcsövem és folyamatos hányingerem van.

Még a vajas kenyértől is savam van... :(

Renie nem hat, salvus víz nem hat sem a hideg tej, hiába eszem kekszet, kiflicsücsköt, szódabikarbónát, citromos vizet semmi nem használ.

Éjjel nappal ég a gyomrom a torkom, napok óta hányinger gyötör.

Van még valami amit kipróbálhatnék?

Ügyelek rá mit eszek, nem iszom mást csak szénsavmentes ásványvizet, mert már gyümilevet sem merek inni.

Tapasztalat?

2013. márc. 20. 07:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki írt. Nagyon kedvesek vagytok.

Tegnap este a szódabikarbónát próbáltam ki.

Borzasztó íze van, de hatott, mert éjszaka csak 4x ébredtem fel a szokásos félóránként helyett... :)

Szerintem a krumplisat is ki fogom próbálni.

Még egyszer nagyon köszönöm nektek. :)

Olyan jót aludtam éjszaka... :))))))))))))))

2013. márc. 21. 08:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Én 28 hetes vagyok és nekem is refluxom van..mostanában ugyan úgy szenvedek mint ahogy te is írtad kérdező! Nekem a szódabikarbóna enyhíti néha..de amúgy háztartási keksz rágcsálás is jó rá,meg a krumpli levet most én is ki próbálom mert ez nekem is új :) Remélem enyhülnek panaszaink :)
2013. márc. 21. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:

A krumpliléről majd számoljatok be, mert szerintem nekem is szükségem lesz valamire előbb-utóbb. :)

A krumplileves.

2013. márc. 22. 11:46
 14/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Hétvégén kipróbáltam a krumpli levet.

Lereszeltem sajtreszelővel a héjas krumplit és agy szűrőn keresztül kinyomkodtam a levét.

Az íze borzalmas.

Nem hat azonnal, de enyhíti a gyomorégést.

Én 4-5 apró kortyot ittam belőle reggel, délbe, este, de a babgulyással nem tudta felvenni a harcot... :D

Vettem Graviscont is. Tegnap este azt vettem be. 1,5 órán át hatott annyira, hogy nem is éreztem égést. Valószínűleg tudnék vele aludni ha nem lennék megfázva és nem ébrednék fel állandóan az eldugult orrom miatt és nem köhögnék amitől a savam csak rosszabb... :/

Valaki próbált ki valamit?

2013. márc. 25. 07:17
 15/16 A kérdező kommentje:

Ha valaki jár erre, akkor elmesélem, hogy eddig a graviscon a leghatásosabb.

Csak figyelni kell a vitaminok bevételére, mert 2 órán át nem hagyja a vitaminokat felszívódni.

2013. márc. 28. 08:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon durván ég, és semmi sem segít, se diéta, se Gaviscon, akkor létezik receptre kapható gyógyszer, Ludea a neve, omeprazol hatóanyagú, ami magát a savtermelődést gátolja. Az szedhető terhesen, de orvosnak kell felírnia.
2022. júl. 6. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!