Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tartod pénzkidobásnak...

Nem tartod pénzkidobásnak havonta a magán nőgyógyásznak adott súlyos ezreket?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 22:18
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
0%
havonta? :o
2011. nov. 30. 22:23
 2/30 anonim ***** válasza:
74%
az én feleségem is magán dokihoz jár.én mindig elkisérem ha tudom.jobban szeretjük mint akórházi dokikat.
2011. nov. 30. 22:35
 3/30 anonim ***** válasza:
De annak tartom. A helyi kórházban viszont szörnyű dolgok történnek, plusz az SZTK-s doki, amikor 6-7 hetesen felkerestem barnázással, a vállát vonogatta, hogy ő azt mégis honnan tudja, él-e egyáltalán ez a gyerek. Így maradt szívfájdalommal a magándoki.
2011. nov. 30. 22:42
 4/30 anonim ***** válasza:
Akkor csak nekem van jó SZTK-s dokim? :D
2011. nov. 30. 22:44
 5/30 anonim ***** válasza:
Jót fogtál ki, az előző babámmal nekem is sikerült. Csak sajnos azóta elköltöztünk, itt nem ilyen az sztk. :( (Harmadik voltam)
2011. nov. 30. 22:49
 6/30 anonim ***** válasza:
Nálatok egy doki van csak? :O Mert én például nemrég váltottam (azt hittem előző jó lesz, mert magándoki is, a fenéket), és most egy nagyon aranyos, kedves emberhez járok.
2011. nov. 30. 22:56
 7/30 anonim ***** válasza:
Elso terhessegnel en is magandokihoz jartam, havonta. Es fizettem. Most a masodik babat varjuk, a korhazbol kertem fel egy dokit akinek nincs maganrendelese. Nagyon kedves, sot sokkal kedvesebb mint akinek sulyos ezreket fizettem. Masodik vizsgalaton megkerdeztem mikor jojjek legkozelebb, azt felelte ha nincs semmi gond akkor majd raerek masfel- 2 honap mulva. Rakerdeztem a vedonore hogy is van ez. Azt mondta, hogy ez igy van jol, miert is kene minden honapban orvoshoz menni, ha problemamentes a a terhesseg. Ezert is kell csak 4 pecset nem pedig 10. Minden trimeszterben egy vizsgalat az eloiras.
2011. nov. 30. 23:20
 8/30 anonim ***** válasza:

Nem tartom annak. Nekem az, hogy tudom akár 1 órán keresztül is konzultálhassak a dokimmal, hogy a vizsgálat ne 2 pillanat legyen, hogy az asszisztensek kedvesek és figyelmesek legyenek, és a környezet nem hideg-rideg, hanem otthonos, és megnyugtató megéri ezt a pénzt.

Csak egy pl. az én genetikai ultrahangom 45 perces volt, a barátnőmé a kórházban 2 perc. Nem viccelek, tényleg!

2011. dec. 1. 05:25
 9/30 A kérdező kommentje:

2 gyereket szültem, havonta jártam magándokihoz rendszeresen, mindig havonta adta az időpontokat.

Most várom a 3. babát és elgondolkodom, hogy mekkora pénzkidobás. Hiszen mindkétszer problémamentes terhességeim voltak. Ráadásul már nem is vállal szüléseket:(

Kell a pénz, nem tudok havonta 7-8 ezreket a zsebébe dugni...

2011. dec. 1. 08:27
 10/30 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél nem volt magán dokim, nagyon aranyos, kedves kis öreg orvosom volt. Elment nyugdíjba... :( Most a második terhességemnél magán dokim van, másik kórházba járok, mint az elsőnél, havi 7 ezret fizetek, nagyon nagy pénzkidobásnak tartom, de élvezem az előnyeit (mindig a megadott időpontban jutok be, normális a hozzáállása minden téren, el lehet érni 0-24 óráig). Én azt mondom, hogy -bár tudnám máshova tenni a havi 7 ezret- nem bánom. Bízom benne, hogy a szülésnél is oda teszi magát.
2011. dec. 1. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!