Nem tartod pénzkidobásnak havonta a magán nőgyógyásznak adott súlyos ezreket?
1. terhesség témakörben írtam ki, bocsika
2. a kérdésben ott van, hogy havonta!!!! ebből konkrétan kiderül
1. Szerinted a legapróbetűsebb kis kategória részt én figyelem? (bocsika XD)
2. Hát honnan tudjam én, hogy miért mész havonta?
Én csak megkérdeztem első válaszban, hogy miért havonta, erre lepontoztok, istenem -.-'
1. figyeld és kevesebbet értesz félre
2. havonta ki jár még nődokihoz? áruld már el nekem
neked sincs gyereked...
Nem tartom pénzkidobásnak. Az sztk-s doki első mondata az volt, hogy több károm lesz ebből a terhességből, mint hasznom, csak mert cukorbeteg vagyok. Akkor még kitartottam. De amikor a 12 hetes genetikai uh-t lezavarták 2 perc alatt, a doki meg közölte, hogy ez programozott császár lesz a betegségem miatt, ráadásul kötelező az amniocentézis, na akkor kerestem magándokit.
Alaposan megvizsgált minden alkalommal. Figyelemmel kísérte a cukromat is. Nem javasolt császárt. Elküldött genetikára, de nem javasolta a magzatvízvizsgálatot, csak vérvételt. Minden alkalommal képben volt, minden apró kérdésemre készségesen válaszolt, és minden vizsgálat után számlát adott. Én biztosan jobban jártam így.
Én az elsö terhességem félidejében választottam orvost és nagyon meg voltam vele elégedve. Havonta egyszer perkáltam, de ha minden nap volt bajom, mehettem minden nap. Nem olcsó, de nekem megérte.
Már akkor tudtam, szeretnénk kistesót és a gyedemböl havonta félretettem, hogy legyen a következö babánál is pénz erre a dokira, meg a kiadásokra.
Sokat vártunk a kistesóra, de most van miböl mennem ugyanehhez a dokihoz.
Én megszoktam ezt az orvost, emberszámba vesz, nem érzem magam kellemetlenül minden vizsgálatkor, képben van, szóval nekem megéri. Hozzáteszem, most majdnem kétszer annyit kell fzetni, mint az elsö terhességemnél.
Nem, nem tartom annak!
A munkám miatt nem tehetem meg, hogy órákat üldögélek az sztk-s rendelésen, mert jóval több pénztől esnék el, mint ha fizetek a magándokimnak, akihez időpontra megyek munka után. Sőt nekem megéri,hogy ha bármilyen gond adódik, fel tudom hívni, akár este 10-kor is. Az sztk-s dokit nehezen tudnám!
Úgy vállaltam a gyereket,hogy tudtam, van rá. Mind az terhesgondozásra, mind a szülésre, mind ha később ne adj Isten megbetegszik és gyógyszerre kell nagyobb összeget áldozni stb! Szóval nem tőle, előle kell elvenne ezt az összeget!
Én most várom a negyedik babámat és nem tartom pénz kidobásnak viszont sokkalom azért a 15-20 percért elkért ezreket.Nekem a magándokim biztonságot ad és megnyugtat az a tény hogy ismerős doki áll mellettem szülés alatt és mivel hogy mindig is hozzá jártam mindent tud rólam és mindent megtudok vele beszélni amit mondjuk egy ügyeletes dokival nem.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!