Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tartod pénzkidobásnak...

Nem tartod pénzkidobásnak havonta a magán nőgyógyásznak adott súlyos ezreket?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 22:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

nem, mert nekem szörnyen megnyugtató az, hogy ha belépek a dokihoz, megismer, tudja az egész kórtörténetemet (vetélés, első szülés, stb) és nem kell mindent előről kezdve elmeséljek neki. Nem foglalkozik velem órákat, de tudja, milyen problémáim voltak, mire kell figyeljek, stb.

Éppen ezért soha nem jutott eszembe, hogy pénzkidobás lenne.

2011. dec. 1. 12:58
 22/30 anonim ***** válasza:

Én sem tartom pénzkidobásnak, mert vannak komplikációk a terhességemben, amit jó, ha egy olyan orvos felügyel akinél szülni fogok. Nagyon rendes orvos, mindenben segít nekünk. Ezen felül apás szülést szeretnénk és azt mondták sokan, ha nincs fogadott orvos nem szeretnek bajlódni még apukával is.

Mi amúgy 5000 fizetünk egy-egy alkalomért.

2011. dec. 1. 13:03
 23/30 A kérdező kommentje:

15. válaszadó!

Nem értem, miért jöttél ehhez a kérdéshez választ adni...

2011. dec. 1. 13:13
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan annak tartanam, ha nem fogtam volna ki ket sztk-s jo orvost, amiota nogyogyaszhoz jarok fiatal lany korom ota.

Nyilvan szerencsem volt, illetve kitarto is voltam, mert mondjuk az elso sztk-ban 3 doki rendelt es mindharomnak elmentem egyszer-egyszer a rendelesere (fogamzasgatlot szedtem, igy azt is iratni kellett, plusz altalanos vizsgalat). "Kiprobaltam" mindharmat es az egyik nagyon jo orvos volt.

Nem volt kedves, nem volt vicces, nagyon realis, hatarozott, de bunko sem volt. Nekem ennyi eleg, en nem igenylem azt, hogy kedveskedjenek velem, ha ertitek, hogy mire gondolok. JOl dolgozott, ez teny.

Mindig idopontra mentem, igy max 15 percen belul bent voltam a rendeloben. Egyszer fordult elo, hogy kb egy orat kesett a doki, mert eppen szulesen volt, de maganrendelese is volt ennek az orvosnak, szoval gondolom, hogyha a maganrendelesebe esik bele egy fizetett szulese, akkor onnan is kesik. Ahogyan a tobbi maganrendeleses doki is nyilvan inkabb a maganrendeleset csusztatja, ha olyan szulese van a korhazban, amire felfogadtak.

Evek utan kellett orvost valtanom, baratnom javaslatara bejelentkeztem az O magandokijahoz. Ez egy igen elismert nogyogyasz, valoban szep volt a maganrendeloje, de az egyik legdragabb volt Budapesten. Olyan helyen volt a rendelo, ahol csak fizetett parkolok vannak. Ez eddig OK. Viszont ugyanugy ott ultem a rendelojeben 40 percet, pedig nem mentem korabban es annyira nagyon sietett, hogy behozza a lemaradasat, hogy kb 3-4 perc alatt vegeztunk a bemutatkozassal, a kortortenetemmel, uh vizsgalattal, manualis vizsgalattal es fizetessel, elkoszonessel egyutt. Mar nem is nezett a szemembe, amikor fizettem es elkoszontunk, mert telefonalni kezdett...

Jah, az uh pedig ugy zajlott, hogy a huvelyi vizsgalat utan mondta, hogy ne szalljak le a szekrol, ne raboljuk az idot a bugyim felhuzasaval, gyorsan megcsinalja az uh-t. Ott fekudtem terpeszben bugyi nelkul, erre rajott, hogy elfogyott az uh zsele es kiszaladt a szobabol hozni egyet 3 mp-en belul, az ajtot tarvahagyta, a recepcios konkretan az en muffomal nezett szembe (es az, aki ott ult a varoban abban a szogben). A ferjem ugrott oda bezarni az ajtot. Bevallom, hogy 20 hetes terhesen erre en nem vagytam.

Az uh annyi volt, hogy:

- itt a feje, itt a laba, keze is ketto van, hopp, nyomtatok egy fotot. Most olyan szogben van, hogy nem latszik a neme, de most ne raboljuk az idot keresgelessel, ha a multkor azt mondtak, hogy fiu, akkor biztosan ugy is van, mert szep nagy feje van a babanak.

Erezhettem volna magam jol is, mert elsutott par poent es az asszisztens kedvesen mosolygott rank vegig, sot, a recepcios megkinalt bennunket ingyen kaveval. De koszonom, en nem ezert szeretnek nogyogyaszhoz menni.

Szoval ez konkretan penzkidobas volt.

Nem mondom, hogy ez az altalanos, mert mint irtam tudom, hogy van pocsek sztk-s orvos, aki bunko, lekezelo es feluletes.

De ha az embernek van ideje "kiserletezgetni", akkor talalhat jot is.

Ugyanugy kiserletezgetni kell a magannogyogyaszokkal is, mert nem mindegyik er aranyat csupan azert, mert fizetni kell neki. Ilyenhez menni penzkidobas.

2011. dec. 1. 13:30
 25/30 anonim ***** válasza:
Személy szerint nekem az orvosom minden pénzt megér. Az a környezet, az a bizalom és az a szakértelem, meg persze az emberség és a kedvesség amit kapunk a pénzünkért számomra felbecsülhetetlen és nem utolsó sorban ezt a pénzt nem "csak" rám, hanem a gyermekünkre is költjük. Miért sajnálnám?
2011. dec. 1. 15:01
 26/30 anonim ***** válasza:
Terhesség elején én is annak tartottam. De amikor a sotéban lekezelő és bunkó volt az utolsó 2 orvos, akkor elegem lett belőle és fogadtam fel. Amúgy 5x voltam, mind az 5x más turkált bennem. Már ez is felháborított. De most már nem bánom hogy van fogadott orvosom. Látom a különbséget most már.
2011. dec. 1. 17:45
 27/30 anonim ***** válasza:

1. válaszoló: az első válaszod nem egy ártatlan kérdés volt, hanem gúnnyal teli.

Én is tudtam volna másra költeni a pénzt, de kifogtam egy nagyon jó szakembert, így nála maradtam, nála is szültem.

Ráadásul én 3 hetente !!!!!! jártam, mert ikerterhes voltam + 35 éves.

Mondhatnám úgy is, hogy megérte az árát. De az nagy megkönnyebbülés lett volna, ha már akkor kaptam volna a csp-t terhesen. De pont lemaradtam:-(

2011. dec. 12. 15:40
 28/30 anonim ***** válasza:
nem tartottam felesleges pénzkidobásnak csütörtökön császározott.a rendelésen is mindég megvoltam vele elégedve.uh is mindent mutogatott.minden nap bejött még hétvégén is.azt a pénzt amit neki adtam havonta más felesleges dolgokra is elmegy.de ez csak az én véleményem.és igy 37 évesen biztonságban éreztem magam.holnap varratszedés és megyünk haza.
2011. dec. 12. 18:00
 29/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ne hari hogy belerondítok a témába,de érdekelne mi az az összeg amit "kidobtok havonta"?

Mondjuk egy sima ultrahangos vizsgálat mikor megállapították hogy babát vártok az mennyibe került?

2011. dec. 13. 07:54
 30/30 A kérdező kommentje:

A sima ultrahangos vizsgálat, amikor megállapítják a babát, az ingyenes, mivel az sima szakrendelésen történt. A magándokimnak nincs is ultrahangja.

A dokim rákszűréssel 8000Ft-ot kért:(

2011. dec. 13. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!