Most 13hetes vagyok jelenleg táppénzen. Ápolóként dolgozom egy krónikus osztályon ahol idős ill. súlyos sokszor fertőző betegeink vannak. Meddig maradhatok így táppénzen?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 09:26
2/6 anonim válasza:
9. héttől szülésig táppénzen voltam gond nélkül.A nőgyógyászod minden terhesgondozáson ad egy papírt,hogy veszélyeztetett vagy,azzal mész a háziorvoshoz kéthetente,aki kiadja a táppénzes papírodat.
3/6 anonim válasza:
végig én 5 hetes terhességem óta vagyok itthon tehát mikor megtudtam amúgy én intenziven dolgoztam
4/6 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy egészen a végéig. És ha ilyen osztályon dolgozol, KELL IS. Még egészséges embernek is veszélyes, nemhogy egy kismamának, akinek most teljes mértékben igénybe van véve a szervezete.
6/6 anonim válasza:
Én 5 hetesen jöttem el táppénzre,szintén ápolónő vagyok.
Végig táppénzen tartanak,teljesen a szülésig.
38+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!