Valaki esetleg mondana valami biztatot?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjojjon de nem jott meg. Borzaszto hanyingerrel ebredtem es mar tobb mint egy hete fajnak es erzekenyek a melleim. Faj a hasam alja idonkent oldalt de ma mar a kozptajekon is. Nehany napja csinaltam egy tesztet de negativ lett. Ma beszeltem az orvosommal de o azt mondta varjak meg egy hetet es ha nem jon meg csinaljak meg egy tesztet es latogassak el hozza. De nagyon turelmetlen vagyok mivel a ferjemmel nagyon szeretnenk egy kisbabat. Szerintetek sikerult?2013. márc. 19. 20:55
11/14 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek, mar nem tudok turelmes lenni. Ma sem jott meg. Sem barnazas sem mas. Csak egesz nap az az erzes, hogy "most jon meg, most jon meg", de semmi. Viszont a menstruacios tuneteim megvannak, de mintha elesebb lenne, mint maskor.
2013. márc. 21. 02:03
12/14 anonim 

válasza:

ismerős,detto ez a szitu..kedden kellett volna megjöjjön de teszt nega, és mintha megjönne érzés...holnap én is tesztelek ha mégse jön meg!drukkolok
13/14 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt! Ma reggel teszteltem egy nagyon eros pozitivat! Olyan boldogok vagyunk!
2013. márc. 21. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!