Valaki esetleg mondana valami biztatot?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjojjon de nem jott meg. Borzaszto hanyingerrel ebredtem es mar tobb mint egy hete fajnak es erzekenyek a melleim. Faj a hasam alja idonkent oldalt de ma mar a kozptajekon is. Nehany napja csinaltam egy tesztet de negativ lett. Ma beszeltem az orvosommal de o azt mondta varjak meg egy hetet es ha nem jon meg csinaljak meg egy tesztet es latogassak el hozza. De nagyon turelmetlen vagyok mivel a ferjemmel nagyon szeretnenk egy kisbabat. Szerintetek sikerult?2013. márc. 19. 20:55
2/14 A kérdező kommentje:
Nem is azt kertem, csak velemenyekre voltam kivancsi. Koszonom.
2013. márc. 19. 21:07
3/14 anonim 

válasza:

Erős a gyanú a terhességre, de majd a teszt mond biztosat! Sok sikert!
4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszod. Olyan nehez varni "turelmesen". Legszivesebben minden nap tesztelnek, de a ferjem arra kert, hogy varjak "turelemmel"
2013. márc. 19. 21:15
5/14 anonim 

válasza:

Nyugodj meg szépen. Mert amig ennyire rágörcsölsz nem fog sikerülni. És simán lehet, hogy csak azért késik, mert stresszelsz, hogy ne jöjjön meg. A tüneteket is produkálhatod te magadnak! Tapaszlat!
A 28-30 napos ciklusomból volt, hogy 41 lett annyira rágörcsöltem. Tüneteim meg voltak plusz még egy extra halvány 2 csikos tesztem is volt (azelőtt soha)... Majd megjött... nagyon csalódott voltam... Aztán "feladtam"... és nem jött meg... tünetem se volt semmi... gondoltam megint a szervezetem szórakozik... 45 nap is eltelt... gondoltam csak tesztelek... Rögötön erős pozitiv lett!!! 11 hetes vagyok :)
6/14 anonim 

válasza:

Kitartás:) szerintem sok az egy hét...a késés 3. Reggelen tesztelnék
7/14 A kérdező kommentje:
Van itthon meg egy tesztem mert 2 volt a dobozban. Azt hiszem megfogadom a tanacsod es a 3.napon tesztelek .. Amugy egy kerdes: Hogy nyugodtal meg vagy gondoltal masra?
2013. márc. 19. 21:48
8/14 anonim 

válasza:

Sok átaggódott hónap után ez vt az első, hogy fel sem merült bennem....drukkolok:)
9/14 anonim 

válasza:

A teszt az olyan hogy az egyik nap még negatív a másik nap már pozitív, és nekem 10 perc után mutatta csak ki a babámat..
10/14 anonim 

válasza:

Szia ! nekem is tegnap kellett volna megjönnie, teszteltem is reggel de negatív lett. Ma még nincs jele, barnázás se..én se tudom h reménykedjek e vagy sem, de péntek ha addig se jön meg tesztelek..ki tudja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!