Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki esetleg mondana valami...

Valaki esetleg mondana valami biztatot?

Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjojjon de nem jott meg. Borzaszto hanyingerrel ebredtem es mar tobb mint egy hete fajnak es erzekenyek a melleim. Faj a hasam alja idonkent oldalt de ma mar a kozptajekon is. Nehany napja csinaltam egy tesztet de negativ lett. Ma beszeltem az orvosommal de o azt mondta varjak meg egy hetet es ha nem jon meg csinaljak meg egy tesztet es latogassak el hozza. De nagyon turelmetlen vagyok mivel a ferjemmel nagyon szeretnenk egy kisbabat. Szerintetek sikerult?
2013. márc. 19. 20:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Nem vagyunk jósok.
2013. márc. 19. 20:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem is azt kertem, csak velemenyekre voltam kivancsi. Koszonom.
2013. márc. 19. 21:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Erős a gyanú a terhességre, de majd a teszt mond biztosat! Sok sikert!
2013. márc. 19. 21:10
 4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszod. Olyan nehez varni "turelmesen". Legszivesebben minden nap tesztelnek, de a ferjem arra kert, hogy varjak "turelemmel"
2013. márc. 19. 21:15
 5/14 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg szépen. Mert amig ennyire rágörcsölsz nem fog sikerülni. És simán lehet, hogy csak azért késik, mert stresszelsz, hogy ne jöjjön meg. A tüneteket is produkálhatod te magadnak! Tapaszlat!

A 28-30 napos ciklusomból volt, hogy 41 lett annyira rágörcsöltem. Tüneteim meg voltak plusz még egy extra halvány 2 csikos tesztem is volt (azelőtt soha)... Majd megjött... nagyon csalódott voltam... Aztán "feladtam"... és nem jött meg... tünetem se volt semmi... gondoltam megint a szervezetem szórakozik... 45 nap is eltelt... gondoltam csak tesztelek... Rögötön erős pozitiv lett!!! 11 hetes vagyok :)

2013. márc. 19. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Kitartás:) szerintem sok az egy hét...a késés 3. Reggelen tesztelnék
2013. márc. 19. 21:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Van itthon meg egy tesztem mert 2 volt a dobozban. Azt hiszem megfogadom a tanacsod es a 3.napon tesztelek .. Amugy egy kerdes: Hogy nyugodtal meg vagy gondoltal masra?
2013. márc. 19. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Sok átaggódott hónap után ez vt az első, hogy fel sem merült bennem....drukkolok:)
2013. márc. 20. 06:53
 9/14 anonim ***** válasza:
A teszt az olyan hogy az egyik nap még negatív a másik nap már pozitív, és nekem 10 perc után mutatta csak ki a babámat..
2013. márc. 20. 08:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia ! nekem is tegnap kellett volna megjönnie, teszteltem is reggel de negatív lett. Ma még nincs jele, barnázás se..én se tudom h reménykedjek e vagy sem, de péntek ha addig se jön meg tesztelek..ki tudja....
2013. márc. 20. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!