Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdődik kismamáknál a...

Mikor kezdődik kismamáknál a kívánósság? és mikor kezdődnek a szédelgések, hasfájások?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinél semmilyen tünet nem jelentkezik. Én a 6. héttől voltam rosszul, szédülés, hányinger, émelygés, rossz közérzet, szagundor, kivánós egyáltalán nem voltam, most vagyok 22 hetes, most már majdnem mindent meg tudok enni, az elején szinte semmit, csak sajtos kenyeret ettem hetekig. De kivánós most sem vagyok.
2009. szept. 16. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

nálam a kívánósság 7-8 hetesen kezdődött, a hányinger is e körül, és kb. a 20. hétig tartott (mármint a hányinger)

szédülés nem volt.

hasfájás kb. 10-12 hetesig

később is volt, hogy megkívántam vmit, de nem tartósan, mint az elején a savanyú uborkát meg káposztát :))))

2009. szept. 16. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a kívánósság 20 hetesen kezdődött. Szédelgés, hasfájás eddig nem volt.
2009. szept. 16. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szia,nállam kb 10 hetes koromtól 18 hétig megvolt az egész napos hányinger,szédülés és a fáradtság is,aztán elmúlt most megint elkezdödött a hányingeres dolog de ez már azért van mert a babóm nyomja a gyomrom meg néha még jól bele is rúg:)Amugy a kivánósságom inkább gyümölcsökben volt/van jelen az valamennyire csillapitotta a hányingert is.üdv egy 36 hetes kismami
2009. szept. 16. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Fáradtság, szédelgés, erős hányinger, émelygés az 5. héten kezdődött.

Kifejezett kívánósság nincs, de azért vannak ételek, amiktől megundorodtam (hal, majonézes dolgok), és vannak, amiket kifejezetten kívánok (gyümölcs, levesek, krumpli, kenyér). Ez kb a 6. héten kezdődött.

Hasfájás, vagyis inkább enyhe, húzó jellegű fájdalom az alhasamban a menszesz elmaradásától kezdve van, este jobban érzem, mint más napszakban.

De ne feledd: nincs két egyforma kismama. MIndenkinál mások és mások a tünetek.

9 hetes km

2009. szept. 16. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Rám egyik tünet sem volt jellemző, úgy viselkedett a szervezetem, mintha terhes sem lettem volna... Mindenkinél más, ezt nem lehet előre megjósolni.
2009. szept. 17. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam sem volt semmi tünet. Most is csak abból érzem, hogy babám lesz 2 hét mulva, hogy megnőtt a pocim, és ritkán fájdogál a hátam. De ezt simán ki lehet bírni! Én mndenkinek ilyen várandósságot kívánok, mint amilyen nekem volt/van (kis ideig még).

38hetes pocis

2009. szept. 17. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!