Mikor kezdődik kismamáknál a kívánósság? és mikor kezdődnek a szédelgések, hasfájások?
nálam a kívánósság 7-8 hetesen kezdődött, a hányinger is e körül, és kb. a 20. hétig tartott (mármint a hányinger)
szédülés nem volt.
hasfájás kb. 10-12 hetesig
később is volt, hogy megkívántam vmit, de nem tartósan, mint az elején a savanyú uborkát meg káposztát :))))
Fáradtság, szédelgés, erős hányinger, émelygés az 5. héten kezdődött.
Kifejezett kívánósság nincs, de azért vannak ételek, amiktől megundorodtam (hal, majonézes dolgok), és vannak, amiket kifejezetten kívánok (gyümölcs, levesek, krumpli, kenyér). Ez kb a 6. héten kezdődött.
Hasfájás, vagyis inkább enyhe, húzó jellegű fájdalom az alhasamban a menszesz elmaradásától kezdve van, este jobban érzem, mint más napszakban.
De ne feledd: nincs két egyforma kismama. MIndenkinál mások és mások a tünetek.
9 hetes km
Szia! Nálam sem volt semmi tünet. Most is csak abból érzem, hogy babám lesz 2 hét mulva, hogy megnőtt a pocim, és ritkán fájdogál a hátam. De ezt simán ki lehet bírni! Én mndenkinek ilyen várandósságot kívánok, mint amilyen nekem volt/van (kis ideig még).
38hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!