Mit tudni a kistarcsan dolgozo dr szabo lászlorol? Mennyi nála egy szülés?
Szia! Én nála szültem anno az első gyermekemet / ha fogadott orvosnak szeretnéd akkor nyugodtan kérdezz rá mennyit kér/ és maximálisan meg voltam vele elégedve. Sajnos most nem lehet a fogadott orvosom, mert nem Tarcsán lakom, de ott kell szülnöm, így csak reménykedem, hogy ő lesz az ügyeletes akkor éppen.
39 hetes kismama
Szia!
Én ugyan nem ismerem személyesen, de csupa jót hallottam róla különböző ismerőseimtől. Azt nem tudom, van-e Kistarcsán terhesrendelése, mert eléggé lekorlátozták ezeket a dolgokat ott a kórházösszevonások óta. A magánrendelője Gödöllőn van azt tudom. Amúgy én általánosságban úgy vettem észre, hogy 50-80 között kérnek a környékbeli dokik a szülésért, de erre nyugodtan rá lehet kérdezni, az orvosok megszokták ezt a kérdést.
Mi hozzá jártunk sokáig, de nem igazán javasolnám már őt! 7 hónap után sem tudta a feleségem nevét, igazán tájékoztatást sem kaptunk semmiről. Végig nagyon kellemetlenül éreztük magunkat, mikor hozzá kellett menni. A szüléssel kapcsolatban az első amit közölt, hogy 80.000 Ft.-ba fog kerülni.
Sokan írják, hogy maximálisan meg voltak vele elégedve. Persze, hogy meg vannak, mivel nem volt semmilyen komplikáció! Amúgy sem lett volna, feltételezhetően ez nem az ő érdeme, hanem a picié és a mamáé. Egy jó orvos akkor jó orvos, ha gond esetén is maximálisan meg tudja oldani a szituációt.
Amúgy még a hetedik hónapban sem akarta megmondani, hogy fiunk, vagy lányunk lesz - persze mi már más vizsgálatán, 3D-n már 18 hetesen tudtuk, hogy fiú lesz!
Szóval, ha kedvességre, korrekt hozzáállásra, megnyugvásra és támogatásra vágyik egy kismama akkor én nem javasolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!